Ευρώπη

Βήμα πρόκρισης ψάχνει ο Άρης στο Νόβγκοροντ

Ο Άρης αντιμετωπίζει τη Νίζνι στο μακρινό Νόβγκοροντ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Basketball Champions League.

Το τρίτο από τα έξι βήματα που τον χωρίζουν από τους ομίλους του Basketball Champions League θέλει να κάνει ο Άρης, που απόψε για τον δεύτερο προκριματικό γύρο αντιμετωπίζει τη Νίζνι στο Νόβγκοροντ (19:00).

Οι «κίτρινοι» ξεπέρασαν πανεύκολα το εμπόδιο της Ντιναμό Τιφλίδας αλλά το επόμενο εμπόδιο είναι πολύ πιο υψηλό. Η Νίζνι, που απέκλεισε την Πόρτο με δύο νίκες στον πρώτο γύρο, είναι ομάδα με αρκετά υψηλό μπάτζετ, προπονητή τον 47χρονο Σέρβο Ζόραν Λούκιτς και τζένεραλ μάνατζερ τον Ρώσο πρώην διεθνή φόργουορντ Σεργκέι Πανόφ. Έχει τρεις Αμερικανούς, τον πάουερ φόργουορντ./σέντερ Ρόντερικ Όντομ που είχε περάσει και από τον ΚΑΟΔ τη σεζόν 2014/15 και τους γκαρντ Άαρον Μπρουσάρντ και Κέντρικ Πέρι. Επίσης θέση ξένου έχει ο Αμερικανοσουηδός φόργουορντ Κρίστοφερ Τσεράποβιτς, που όπως και ο διεθνής γκαρντ Ιβάν Στρέμπκοφ έχασε τα ματς με την Πόρτο λόγω τραυματισμού. Ιδιαίτερα επικίνδυνος παίκτης είναι ο Μαυροβούνιος πάουερ φόργουορντ Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς, που πέρσι αντιμετώπισε τον Άρη με τη Ζιέλονα Γκόρα. Από τους γηγενείς ξεχωρίζει ο διεθνής γκαρντ Μαξίμ Γκριγκορίεφ, αλλά θα λείψει ο Πάβελ Αντίποφ που λόγω τραυματισμού στο γόνατο χάνει όλη τη χρονιά. Ο αντικαταστάτης του, Εβγκένι Μπαμπούριν, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ματς με τον Άρη.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου, που δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, περιμένει από τους παίκτες του μια καλή εμφάνιση κι αν όχι τη νίκη, τότε μια ήττα με διαφορά που θα μπορεί να ανατραπεί την Παρασκευή στο Nick Galis Hall. Αν ο Άρης προκριθεί, θα παίξει στον τρίτο προκριματικό γύρο με την τσεχική Παρντούμπιτσε και εφόσον μπει στους ομίλους θα τοποθετηθεί σε αυτόν με Λούντβιγκσμπουργκ (Γερμανία), Μπάνβιτ (Τουρκία), Αβελίνο (Ιταλία), Βέντσπιλς (Λετονία), Λε Μαν (Γαλλία), Άνβιλ (Πολωνία) και άλλης μιας ομάδας από τα προκριματικά.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Φερνάντο Καλατράβα (Ισπανία), Σάσα Μάριτσιτς (Σερβία) και Μπενιαμίνο Μανουέλ Ατάρντ (Ιταλία).

Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε live streaming από το ακόλουθο λινκ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x