Ευρώπη

Βίρτους Μπολόνια: «Άριστη η συνεργασία με τη σερβική ομοσπονδία, προέχει η υγεία του Τεόντοσιτς»

Στην απουσία του Μίλος Τεόντοσιτς από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας στάθηκε η Βίρτους Μπολόνια, τονίζοντας ότι προτεραιότητα είναι να γυρίσει υγιής ο παίκτης.

Για άψογη συνεργασία της σερβικής ομοσπονδίας με τη Βίρτους Μπολόνια, όσον αφορά τον τραυματισμό του Μίλος Τεόντοσιτς, έκανε λόγο ο διευθυντής της ιταλικής ομάδας, Λούκα Μπεράλντι, τονίζοντας ότι το σημαντικότερο είναι να επανέλθει υγιής ο 32χρονος γκαρντ.

«Έχουμε συνεχή συνεργασία και επικοινωνία με την σερβική ομοσπονδία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Ντανίλοβιτς, τον κόουτς Τζόρτζεβιτς και τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ Ραντοβάνοβιτς για την ευαισθησία και τη διαθεσιμότητά τους. Γνωρίζουμε καλά τί αντιπροσωπεύει ο Μίλος για την Σερβία και την εθνική ομάδα της χώρας του και λυπούμαστε πολύ που δε θα βρίσκεται στην Κίνα. Ωστόσο, είναι σωστό να θέσουμε σε προτεραιότητα την υγεία του παίκτη και την ανάρρωσή του και αυτό ακριβώς θα κάνουμε».

Ακόμη, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο συχνό φαινόμενο των τραυματισμών κορυφαίων παικτών, λόγω της καταπόνησης που δέχεται το σώμα τους από τα συνεχή παιχνίδια κατά τη διάρκεια της σεζόν.

«Βλέπουμε συνέχεια πολλούς κορυφαίους παίκτες να τραυματίζονται. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή μπροστά σε αυτό το διαρκώς αυξανόμενο πιεστικό πρόγραμμα. Υπάρχουν πολλοί τραυματισμοί και οι κορυφαίοι παίκτες πρέπει να προστατεύονται επειδή είναι οι πρωταγωνιστές του αθλήματος», κατέληξε ο Μπεράλντι.

Θυμίζουμε ότι ο Τεόντοσιτς φόρεσε ειδική μπότα στο αριστερό πόδι για να ξεπεράσει την πελματιαία απονευρωσίτιδα από την οποία ταλαιπωρείται, τραυματισμός που θα τον θέσει εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπως παραδέχτηκε και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Επιμέλεια: Kωνσταντίνος Ιατρίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x