Ελλάδα

Βόβορας: «Μάθαμε από τα λάθη του προηγούμενου αγώνα»

Στην αντίδραση που έδειξαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στάθηκε ο βοηθός του Τσάβι Πασκουάλ, Γιώργος Βόβορας, σε δηλώσεις του.

Για τη βελτίωση της ομάδας του σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, μίλησε ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βόβορας, που αναφέρθηκε και στο γεγονός πως οι «πράσινοι» έμαθαν από τα λάθη του προηγούμενου φιλικού στο τουρνουά της Κύπρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του βοηθού του Τσάβι Πασκουάλ, Γιώργου Βόβορα:

«Το πιο σημαντικό για εμάς σε ένα φιλικό τουρνουά όπως είναι αυτό και με δεδομένες τις ελλείψεις σημαντικών παικτών, είναι να παρουσιάζουμε αντίδραση και να μαθαίνουμε από τα λάθη του προηγούμενου αγώνα.

Σήμερα, επί 40 λεπτά παίξαμε βάσει πλάνου στην επίθεση και βελτιωθήκαμε σημαντικά στον τομέα των λαθών. Χθες, απέναντι στην ΑΕΚ είχαμε εννιά λάθη στην τελευταία περίοδο. Από εκεί και πέρα, δημιουργικά ήμασταν καλοί παρά τις απουσίες μας.

Αμυντικά παρουσιαστήκαμε περισσότερο συγκεντρωμένοι στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς στο πρώτο αντιμετωπίσαμε προβλήματα. Αφού καταφέραμε να ελέγξουμε και το αμυντικό κομμάτι πήραμε τη νίκη, αν και βέβαια στα φιλικά παιχνίδια δεν αποτελεί αυτοσκοπό. Το σημαντικό, όπως προανέφερα, είναι ότι δείξαμε αντίδραση και κάναμε πράξη αυτά που είπαμε στην πρωινή προπόνηση σχετικά με τον χθεσινό αγώνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x