Στη χαμένη ευκαιρία του πρώτου αγώνα στη Μαδρίτη και στην αναγνώριση της προσπάθειας από τον κόσμο, στάθηκε ο Γιώργος Βόβορας μετά την ήττα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ από τη Ρεάλ στο ΟΑΚΑ και τον αποκλεισμό από το Final 4 της Euroleague.

Αναλυτικά, μίλησε για:

-το αν χάθηκε στο Game 1 η σειρά: «Καταρχήν συγχαρητήρια στη Ρεάλ, που δίκαια πήγε στο Final Four. Εμείς δείξαμε μεγάλο χαρακτήρα στο πρώτο ματς, αλλά η Ρεάλ είχε στο 4ο δεκάλεπτο τη συγκέντρωση, την υπομονή και τον χαρακτήρα να πάρει το ματς με 7/10 δίποντα και 3/4 τρίποντα, κάτι που δείχνει την ποιότητα της ομάδας. Και να το παίρναμε, βέβαια, τίποτα δεν τελειώνει στο 1-0 και πάλι θα θέλαμε το κάτι παραπάνω».

-την ψυχολογία της ομάδας μετά το 0-3: «Έχουμε τονίσει, ότι είχαμε την πίστη για το κάτι παραπάνω. Το 0-3 μας βαραίνει όλους, ο κόσμος όμως είδε ότι παλέψαμε για κάθε κατοχή. Όταν κάνεις μια τρομερή άμυνα στα 23" και δέχεσαι καλάθι στο τελευταίο δευτερόλεπτο, τότε έρχεται κι άλλη πίεση. Παλέψαμε να το πάμε σε 4ο παιχνίδι, αλλά τώρα πρέπει απλά να δούμε τα λάθη και να πάμε για το πρωτάθλημα».

-τους φιλάθλους: «Μας χειροκρότησε, γιατί είδε μια ομάδα να δίνει την ψυχή της σε κάθε κατοχή. Ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, όλοι έδωσαν μια κατάθεση ψυχής. Πρέπει να κάνουμε το βήμα παραπάνω, αλλά ο κόσμος πάντα ξέρει να αναγνωρίζει την προσπάθεια μας».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ