Ελλάδα

Βόβορας: «Ο Παναθηναϊκός έχει εξαιρετικούς παίκτες με προσωπικότητα»

Ο υπηρεσιακός προπονητής του Παναθηναϊκού Superfoods, Γιώργος Βόβορας μίλησε για την αντίδραση που έβγαλαν οι πράσινοι μετά το χαστούκι από τον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε πως δεν γνωρίζει αν θα μείνει.

Ο Γιώργος Βόβορας συνεχάρη τους παίκτες του Παναθηναϊκού για την εμφάνιση με τον Κόροιβο, αλλά κι εν γένει για την αντίδραση που έδειξαν μετά το «χαστούκι» από τον Ολυμπιακό, ενώ υπογράμμισε πως αυτή τη στιγμή, ούτε ο ίδιος, ούτε το υπόλοιπο τεχνικό τιμ γνωρίζουν αν θα παραμείνουν στο πλευρό του Τσάβι Πασκουάλ.

«Νομίζω ότι το πιο σημαντικό είναι πως προσεγγίσαμε το παιχνίδι συγκεντρωμένοι και με ενέργεια. Είναι δύσκολο μέσα σε δύο ημέρες με τέτοιο δύσκολο ταξίδι και παιχνίδι να βγάλεις ενέργεια. Θέλαμε να κάνουμε ροτέισον λόγω των δύο αγώνων της Ευρωλίγκας που ακολουθούν. Θέλαμε να είμαστε φρέσκοι και έτοιμοι για τα κρίσιμα παιχνίδια. Αποφασίσαμε να προστατέψουμε τον Γκιστ. Θα έμπαινε αν χρειαζόταν καθώς προερχόταν από τραυματισμό. Αποφασίσαμε να τρέξουμε στο ανοικτό γήπεδο. Είχαμε 30 ασίστ και 21 λάθη. Η ομάδα είχε καλή εικόνα κι αξίζουν συγχαρητήρια».

Σε ερώτηση για το πως προπονείς μία ομάδα όταν ξέρεις μπορεί να φύγεις, είπε: «Μας ζητήθηκε να βοηθήσουμε σε μία δύσκολη βδομάδα για τον Παναθηναϊκό. Εμείς προσπαθήσαμε να ετοιμάσουμε την ομάδα για να παρουσιαστεί όσο καλύτερη γινόταν. Το αν θα μείνουμε στην ομάδα δεν το ξέρουμε. Θα το συζητήσουμε με τη διοίκηση και θα ξέρουμε τις επόμενες μέρες».

Σχετικά με το πόσο δύσκολο ήταν να κρατηθεί η ομάδα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά, τόνισε: «Τα παιδιά είναι εξαιρετικοί παίκτες κι έχουν ισχυρή προσωπικότητα. Όταν “τρως” χαστούκι σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα υπήρχε αντίδραση. Η ομάδα αντέδρασε. Όλοι κατάλαβαν ότι πρέπει να δείξουμε διαφορετική εικόνα. Νομίζω ότι θα πρέπει να κρατήσουμε την αντίδραση των παικτών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x