Ελλάδα

Βολές Μάνου Παπαδόπουλου κατά Ολυμπιακού στην ΚΕΔ: «Παίζουν ξύλο!»

Για ανοχή των διαιτητών στην άμυνα του Ολυμπιακού έκανε λόγο ο Μάνος Παπαδόπουλος στην κλήρωση των διαιτητών. «Παίζουν ξύλο, είναι η νέα Λιμόζ», τόνισε. Τι απάντησαν οι «ερυθρόλευκοι».

Για υπέρμετρα σκληρό παιχνίδι από τον Ολυμπιακό που ανέχονται οι διαιτητές έκανε λόγο ο Μάνος Παπαδόπουλος στην κλήρωση των διαιτητών για τη 18η αγωνιστική της Basket League.

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ρώτησε αν οι διαιτητές εκπαιδεύονται και τη συνέχεια είπε: «Πρέπει να δούμε ποιοι φταίνε… Εσείς που δεν τους εκπαιδεύετε ή αυτοί που δεν εφαρμόζουν τους κανονισμούς. Εδώ έχουμε μια ομάδα να παίζει ξύλο και να μη σφυρίζεται τίποτα. Έχει παρουσιαστεί μια νέα Λιμόζ! Έχουμε περίπτωση παίκτη, του Χάκετ, που κρατά συνεχώς τον αντίπαλο που κατεβάζει τη μπάλα και δε σφυρίζεται φάουλ. Παίκτες που παίζουν ξύλο έχουν αναδειχθεί κορυφαίοι αμυντικοί και ομάδες που παίζουν ξύλο ως κορυφαίες αμυντικές της Ευρώπης. Δεν εφαρμόζονται οι κανονισμοί».

Παράλληλα αναφερόμενος στον διαιτητή Γκόντα ρώτησε: «Πώς είναι δυνατόν διαιτητής που έχει τιμωρηθεί για αγώνα του Ολυμπιακού να σφυρίζει όλα τα ντέρμπι του Ολυμπιακού;», με τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Στέλιο Συμεωνίδη, να απαντά: «Έγινε κατόπιν κλήρωσης».

Ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού τόνισε πως «… ο ΠΑΟΚ ήρθε χωρίς Βασιλειάδη και Σχορτσανίτη κι έμεινε στο ματς 40 λεπτά, οπότε για ποια προστασία μιλάμε; Εδώ έβαλε ο Ντούβνιακ σουτ από τα πέντε μέτρα και μέτρησε τρίποντο!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x