Ελλάδα

«Βόμβα» Κολοσσού με τον ΝΒΑer Λίγκινς!

Σούπερ ενίσχυση για τον Κολοσσό Ρόδου και στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή, καθώς συμφώνησε με τον ΝΒΑer ΝτεΆντρε Λίγκινς!

Άλλη μία κίνηση από τον Κολοσσό που αποδεικνύει πως δεν τα παρατάει!

Οι Ροδίτες θέλουν να κάνουν την ύστατη προσπάθεια και να μείνουν στην κατηγορία και γι’ αυτό σύμφωνα με πληροφορίες θα ενισχυθούν με τον ΝΒΑer ΝτεΆντρε Λίγκινς. Ο 30χρονος γκαρντ, που έχει περάσει από αρκετές ομάδες του «μαγικού κόσμου», έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του και έρχεται στη χώρα μας.

Μάλιστα, ο τιμ μάνατζερ των «θαλασσί», Γιώργος Γκοτζογιάννης», κινήθηκε αστραπιαία για τον παίκτη και έτσι εκείνος θα βρίσκεται στην Ελλάδα τη Δευτέρα (25/3), όπου θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Κολοσσού με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ.

Ο έμπειρος Αμερικανός έχει αγωνιστεί στην καριέρα του σε Μάτζικ, Θάντερ, Χιτ, Καβαλίερς, Μάβερικς, Μπακς και Πέλικανς, ενώ στην Ευρώπη έχει φορέσει τη φανέλα των Κράσνι Οκτιάμπρ και Μπρεμερχάβεν.

Φέτος, ήταν στην αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ και τους Sioux Falls Skyforce, με τους οποίους είχε κατά μέσο όρο 10,8 πόντους, 4,7 ριμπάουντ και 5,1 ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x