NBA

«Βόμβα» στο NBA: Ζήτησε ανταλλαγή ο Μπάτλερ από τους Τίμπεργουλβς

Σοκ στους Τίμπεργουλβς! Ο All-Star της ομάδας, Τζίμι Μπάτλερ, ζήτησε να αποχωρήσει από τη Μινεσότα μία εβδομάδα πριν από την έναρξη των ομαδικών προπονήσεων.

Ψιθυριζόταν εδώ και καιρό, αλλά τώρα είναι οριστικό!

Ο All-Star των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Τζίμι Μπάτλερ, ζήτησε να γίνει ανταλλαγή και να αποχωρήσει από την ομάδα και μάλιστα έχει δώσει λίστα τριών προορισμών που θα ήθελε να μετακομίσει, αφού πρώτα ανανεώσει το συμβόλαιό του (λήγει του χρόνου) ώστε να διευκολύνει τις διαπραγματεύσεις.

Μάλιστα, σύμφωνα με το νεότερο ρεπορτάζ από τον Άντριαν Βοϊναρόφσκι, αυτές οι τρεις ομάδες είναι οι Μπρούκλιν Νετς, Λος Άντζελες Κλίπερς και Νιου Γιορκ Νικς, που και οι τρεις μπορούν να του προσφέρουν max συμβόλαιο του χρόνου το καλοκαίρι.

Αυτή η εξέλιξη βάζει «βόμβα» στα θεμέλια του οργανισμού, μόλις μία εβδομάδα πριν από την έναρξη των προπονήσεων εν όψει της νέας σεζόν, ενώ έχει ενημερωθεί ήδη ο προπονητής που τον ανέδειξε στους Μπουλς, Τομ Τίμποντο και τον έχει βρει και στους Τίμπεργουλβς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Αμερικανών, ο Τζίμι Μπάτλερ έχει κάκιστες σχέσεις με τον έτερο αστέρα της ομάδας, Καρλ Άντονι Τάουνς, κατηγορώντας τον για χαμηλό βαθμό εργατικότητας.

Την αποκάλυψη για τις τελευταίες εξελίξεις έκαναν οι Shams Charania και Jon Krawcynski.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x