NBA

Βόμβα: Υπογράφουν στους Κλίπερς οι Λέοναρντ και Τζορτζ!

Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ ο Λέοναρντ ενημέρωσε τις άλλες ομάδες ότι θα υπογράψει στους Κλίπερς, οι οποίοι έκλεισαν και τον Πολ Τζορτζ!

Οι Κλίπερς –τελικά- είναι οι νικητές! Η ομάδα του Λος Άντζελες θα έχει στο ρόστερ της τη νέα σεζόν τον Καγουάι Λέοναρντ προχωρώντας όμως και σε άλλη μια εξαιρετικά δυνατή κίνηση ενόψει τη νέας σεζόν. Απέκτησε και τον Πολ Τζορτζ.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά δίκτυα, ανάμεσά τους και το έγκυρο ESPN ο Καγουάι Λέοναρντ ενημέρωσε τις άλλες ομάδες που είχαν ενδιαφερθεί για την απόκτησή του, δηλαδή, τους Ράπτορς και τους Λέικερς ότι αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση των Κλίπερς και σύντομα θα βάλει και τις σχετικές υπογραφές.

Ο Λέοναρντ όμως δεν θα είναι μόνος του στους Κλίπερς αλλά θα έχει... παρέα και τον Τζορτζ. Σύμφωνα πάντα με τα αμερικανικά ΜΜΕ ο άσος των Θάντερ συμφώνησε να αλλάξει ομάδα σε μια κίνηση που υποκινήθηκε από τους δύο παίκτες.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι ο Λέοναρντ επικοινώνησε με τον Τζορτζ ενημερώνοντάς τον για την απόφασή του και προτείνοντάς του να ζητήσει και εκείνος να αποχωρήσει από την Οκλαχόμα για να βρεθεί στο LA από όπου κατάγεται και εκείνος.

Ο Τζορτζ αυτό έκανε. Ζήτησε μεταγραφή στους Κλίπερς οι οποίοι μετά από συζητήσεις, θα στείλουν τους Σάι Γκίλτζους-Αλεξάντερ, Ντανίλο Γκαλινάρι, και επτά επιλογές ντραφτ πρώτου γύρου για να ολοκληρωθεί το deal.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x