Euroleague

Βουγιούκας: «Να γυρίσουμε σελίδα εκτός έδρας»

Ο Ίαν Βουγιούκας τόνισε την ανάγκη να αρχίσει να αποδίδει καλά ο Παναθηναϊκός και εκτός Ελλάδας.

Τα εκτός έδρας ματς παραμένουν βραχνάς για τον Παναθηναϊκό και ο Ίαν Βουγιούκας τόνισε πως πρέπει η ομάδα του να γυρίσει σελίδα, ξεκινώντας από τον αυριανό αγώνα με τη Χίμκι στη Μόσχα.

«Όταν παίζεις εκτός έδρας είναι τελείως διαφορετικά από το ΟΑΚΑ. Δεν ξέρω τι μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά, πρέπει να προσπαθήσουμε να ξεχάσουμε το παρελθόν, να γυρίσουμε σελίδα και να βγάλουμε αυτό το ψυχολογικό μειονέκτημα από πάνω μας», τόνισε ο έμπειρος σέντερ στη Nova.

«Ερχόμαστε από μια ήττα στη Βιτόρια, όπου δείξαμε αρκετές αδυναμίες. Η μισή ομάδα ήταν άρρωστη τις τελευταίες μέρες, αλλά δουλέψαμε. Η Χίμκι θα παίξει χωρίς τον Σβεντ αλλά παραμένει μια πολύ δυνατή ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι να μην παρασυρθούμε από το ρυθμό τους και να εκτελέσουμε το πλάνο του προπονητή. Όταν ένας παίκτης όπως ο Σβεντ, από τους πιο ταλαντούχους στην Ευρώπη, δεν παίζει δίνει τις ευκαιρίες στους άλλους να δείξουν τι μπορούν να κάνουν. Κόντρα στην Μπασκόνια και την Εφές δώσαμε εύκολα καλάθια στο τρανζίσιον και θα πρέπει να το σταματήσουμε αυτό. Πιστεύω πως το 5-5 μάς εξυπηρετεί καλύτερα, αλλά θέλουμε να τρέξουμε όταν μπορούμε», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x