Ο διεθνής σέντερ των «πράσινων» τόνισε πως η πρωταθλήτρια Ευρώπης διατήρησε τον περυσινό της κορμό και θεωρεί πως ήταν καθοριστικό το πρώτο ματς, πιστεύει πως ο Γιουλ αντικαταστάθηκε επάξια από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και στάθηκε στην προσπάθεια όλης της σεζόν.

Αναλυτικά: «Κακά τα ψέματα, ξέραμε ότι ήταν καλύτερη η Ρεάλ, πριν από τα πλέι οφ πιστέψαμε ότι μπορούμε. αλλά είναι μεγάλη ομάδα. Είναι ομάδα που έχει κρατήσει το ρόστερ της και έδειξε πόσο σημαντικό είναι να κρατάς έναν κορμό».

Για το αν θα σκέφτονται την κατάληξη του πρώτου παιχνιδιού: «Σίγουρα, αυτό θα το σκεφτόμαστε για πολύ καιρό. Κάναμε κακή διαχείριση στο πρώτο παιχνίδι».

Για την απουσία του Γιουλ: «Όταν ένας τέτοιος παίκτης βγαίνει εκτός είναι πρόβλημα για μία ομάδα. Αλλά, βρήκαν ρόλο κάποιοι άλλοι, όπως ο Κάρολ, ο οποίος δεν έπαιζε όλη τη χρονιά».

Τι κρατάτε από τη φετινή χρονιά: «Αυτό που κρατάμε είναι ότι κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια για να μπούμε στα πλέι οφ, αλλά δυστυχώς πέσαμε πάνω στη Ρεάλ».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ