Ευρώπη

Βουλγαρόπουλος: «Δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω με λέξεις, ούτε με συναισθήματα»

Ενθουσιασμένος με το ντεμπούτο του, στη νίκη του Άρη επί της Ντνίπρο με 86-61,δήλωσε ο Στράτος Βουλγαρόπουλος ενώ στάθηκε και στο ότι ενωμένη η ομάδα του είναι πολύ καλή!

Ο Άρης επικράτησε εύκολα με 86-61 επί της Ντνίπρο και τα φώτα έπεσαν πάνω στον Στράτο Βουλγαρόπουλο, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του ως επαγγελματίας στο σημερινό παιχνίδι…

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο νεαρός σέντερ έδειξε να μην πιστεύει… ακόμα ότι έπαιξε σε επίσημο ματς με τη φανέλα των «κιτρινόμαυρων» και δεν έκρυψε την ευχαρίστηση του για αυτό!

«Στο πρώτο ημίχρονο ξεκινήσαμε πολύ καλά, είχαμε πολύ καλές επιλογές. Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα αν παίζουμε ενωμένοι, όλοι μαζί. Κάναμε αρκετά λάθη σε αρκετές στιγμές. Μέσα από την προπόνηση πιστεύω να διορθωθούν. Ας γίνονται διαφορετικά λάθη κάθε φορά, διότι αν γίνονται τα ίδια λάθη τότε κάτι δεν πάει καλά», είπε αρχικά ο Βουλγαρόπουλος.

Ενώ σχετικά με την δική του πρώτη εμφάνιση, ο 18χρονος σέντερ σημείωσε: «Δεν το έχω αισθανθεί ξανά έτσι, αυτό το συναίσθημα. Δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω με λέξεις, ούτε με συναισθήματα. Δεν ξέρω πως να αντιδράσω! Κάποιες φορές μου βγαίνει ένα χαμόγελο… Δεν κρατάω τη μύτη μου ψηλά, ούτε όμως χαμηλά. Κάθε μέρα απλά, με τους προπονητές μου, να βάζω μια φάση σιγά σιγά και πιστεύω να πατήσω στα πόδια μου, διότι ακόμα δεν νιώθω έτοιμος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x