Ελλάδα

Δ. Γιαννακόπουλος: «Ο πατέρας μου θα ήταν χαρούμενος…»-Τι είπε για την Ευρωλίγκα

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος νιώθει πως η παρουσία όλων των τμημάτων του Παναθηναϊκού απόψε στο ΟΑΚΑ θα χαροποιούσε ιδιαίτερα τον πατέρα του.

Φανερά συγκινημένος ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στη συνέντευξη Τύπου για το τουρνουά στη μνήμη του πατέρα του, ενώ έκανε ειδική αναφορά στην παρουσία εκπροσώπων από όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού απόψε στο ΟΑΚΑ.

«Είναι το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε στη μνήμη ενός ανθρώπου που πρόσφερε τόσα πολλά. Θέλω να ευχαριστήσω την Ευρωλίγκα που ενέταξε το τουρνουά στο καλεντάρι και τις ομάδες που αμέσως ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας. Τα έσοδα από το τουρνουά αλλά και από άλλες δράσεις φέτος θα πάνε στο ίδρυμα ‘Παύλος Γιαννακόπουλος’, για να έρθουν κι άλλα παιδιά κοντά στον αθλητισμό και το μπάσκετ. Έχω την ενημέρωση πως μετά από πολλά χρόνια θα βρεθούν στο ίδιο κτίριο οι άνθρωποι από όλα τα τμήματα. Αυτό θα έκανε τον πατέρα μου πολύ χαρούμενο, γιατί πάντα είχε ως όραμα έναν ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό», τόνισε.

Ερωτηθείς για το αν «πάγωσαν» οι ποινές του από την Ευρωλίγκα, είπε: «Ποτέ σε μια κόντρα δεν ευθύνεται η μία πλευρά. Πάντα φταίνε και οι δύο πλευρές. Από την πλευρά μας κάποιες δράσεις θεωρήσαμε πως ξεπέρασαν τα όρια. Καθίσαμε, συζητήσαμε και προχωρήσαμε μπροστά για το καλό του αθλήματος και της διοργάνωσης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x