Ευρώπη

Δέδας: «Κανείς δεν θυμάται. Κανείς δεν νοιάζεται»!

Στεναχωρημένος φάνηκε ο Στέφανος Δέδας, όχι τόσο από την παρουσία της ομάδας του, για την οποία αισιοδοξεί πως θα ορθοποδήσει, αλλά περισσότερο για τη στάση τρίτων απέναντί της.

Η Γκαζιαντέπ μετράει 0/3 στο τούρκικο πρωτάθλημα, με πρόσφατη ήττα αυτή από την Νταρουσάφακα (81-56) και ο Έλληνας τεχνικός, με συνέντευξή του στο «eurobasket.com» προσπάθησε να εξηγήσει τι είναι αυτό που πάει στραβά.

Επίσης, ο 34χρονος προπονητής υποστήριξε πως μετά τις ατυχίες της ομάδας του, όλοι πλέον έχουν ξεχάσει τις περσινές επιτυχίες.

Αναλυτικά

«Μετά από τα τρία πρώτα παιχνίδια, είδαμε την πραγματικότητα στο τούρκικο πρωτάθλημα. Ένα ατυχές παιχνίδι, ένα κακό παιχνίδι, 2 τραυματισμοί και κανείς δεν θυμάται τι κάναμε πέρυσι, πόσο δύσκολα περάσαμε το καλοκαίρι και πόσο αργά ξεκινήσαμε να κάνουμε προετοιμασία. Κανένας δεν θυμάται. Κανένας δεν νοιάζεται. Θα πάρει χρόνο για να φτάσουμε ξανά στις εμφανίσεις της προηγούμενης χρονιάς, αλλά ο ρεαλιστικός στόχος είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία και να κάνουμε λίγη "φασαρία" στην Ευρώπη. Δεν υπάρχει χρόνος για κλάματα ή για δικαιολογίες. Πρέπει να γυρίσουμε σελίδα αυτή την εβδομάδα, να δουλέψουμε σκληρά και να δείξουμε τη θετική πλευρά μας! Σίγουρα, θα κάνω τα πάντα, μαζί με τον Μποράϊ και τους συνεργάτες μας για να βρούμε τη λύση. Η σεζόν είναι μεγάλη, αυτή τη στιγμή δεν είμαστε σε καλή θέση, αλλά δεν πανικοβαλλόμαστε. Ξέρουμε τι κάνουμε και σύντομα θα δείτε την πραγματική Γκαζιανέπ. Κι αυτό είναι υπόσχεση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x