Ελλάδα

Δέδας στον ΣΠΟΡ FM: «Θα είναι σημείο αναφοράς ο Σχορτσιανίτης στα Τρίκαλα»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Γιώργου Δέδα στον ΣΠΟΡ FM 94,6 με αφορμή την αναμέτρηση των Τρικάλων με τον Ολυμπιακό και την προσθήκη του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη.

Πεπεισμένος ότι ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης θα βοηθήσει αγωνιστικά τα Τρίκαλα δήλωσε ο Γιώργος Δέδας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Θα είναι σημείο αναφοράς στην ομάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ τόνισε για τον εφετινό στόχο των Τρικάλων... «Αυτό είναι το πραγματικό μας στοίχημα... Οι παίκτες αυτοί να πάρουν ευθύνες και να μάθουν πως είναι να παίζουν με ευθύνες να βλέπουν τα λάθη τους και να τα διορθώνουν».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Δέδα στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και την Άννα Τζήκα:

-για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:
«Ξέρουμε ότι είναι ένα ματς έξω από τις δυνατότητές μας, αλλά αυτό ταυτόχρονα μας δίνει χρόνο για να δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας γιατί η ομάδα μαζεύτηκε σχετικά αργά. Έτσι θα δούμε αυτό το ματς ως μια καλή προπόνηση απέναντι σε έναν αντίπαλο top class».

-για τις προσθήκες Βασιλειάδη και Σχορτσιανίτη:
«Είναι η δεύτερη εβδομάδα του Κώστα Βασιλειάδη στην ομάδα, έπαιξε και με το Λαύριο και βοήθησε αρκετά. Η παρουσία του δίνει ασφάλεια στους υπόλοιπους παίκτες, είναι ένας παίκτης έμπειρος με σημαντική παρουσία σε όλα τα κομμάτι του παιχνιδιού και σιγά-σιγά έρχεται και αυτός σε καλή κατάσταση.
Ο Σοφοκλής δεν ξέρουμε ακόμη σε τι βαθμό ετοιμότητας θα είναι για το ματς της Κυριακής. Το πιο πιθανό είναι να μην παίξει. Και αυτός όμως είναι ένας παίκτης υψηλού επιπέδου που όταν βρει τα πατήματά του θα είναι ένα σημείο αναφοράς στην ομάδα όταν βρίσκεται στο γήπεδο».

-εάν έχει συνομιλήσει με τον αδερφό του μετά τη νίκη με τον ΠΑΟΚ:
«Ανταλλάσσουμε απόψεις με τον αδερφό μου αλλά για το συγκεκριμένο ματς δεν μιλήσαμε. Τον ΠΑΟΚ τον έχουμε δει. Ξέρουμε πως παίζει και όταν θα έρθει η εβδομάδα που θα παίζουμε με τον ΠΑΟΚ θα ασχοληθούμε με αυτόν. Σίγουρα μια γνώμη θα την πάρουμε».

-τι να περιμένουμε φέτος από την ομάδα των Τρικάλων:
«Είμαστε μια νεανική ομάδα, βέβαια οι προσθήκες των Βασιλειάδη και Σχορτσιανίτη ανέβασαν τον μέσο όρο ηλικίας. Ακόμη κι έτσι οι άλλοι παίκτες είναι μικρής ηλικίας, και οι αμερικάνοι και οι Έλληνες. Αυτό είναι το πραγματικό μας στοίχημα... Οι παίκτες αυτοί να πάρουν ευθύνες και να μάθουν πως είναι να παίζουν με ευθύνες να βλέπουν τα λάθη τους και να τα διορθώνουν».

-για την ΑΕΚ
«Έχει ανέβει επίπεδο. Είναι μακράν η Τρίτη καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα με βλέψεις να προς τα πάνω και όχι προς τα κάτω. Βέβαια Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι ένα επίπεδο πάνω από την ΑΕΚ, ίσως και περισσότερο, αλλά αυτό το έχτισαν με αγώνα . δεν είναι εύκολο να φτάσει αυτούς τους δύο. Έχει τα εχέγγυα έχει σοβαρή διοίκηση έχει καλό προπονητικό επιτελείο. Έτσι το να κρατήσει τα κεκτημένα και να προσπαθήσει να κάνει μια ζημιά στα ημιτελικά και ο τελικός στο κύπελλο. Για το πρωτάθλημα είναι λίγο μακρινό .κα στο Τσάμπιονς Λιγκ να προχωρήσει λίγο περισσότερο από πέρσι. Να φτάσει όσο το δυνατό πιο κοντά στο φάιναλ-φορ. Αν και είναι δύσκολο γιατί ομάδες είναι αρκετά καλές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x