Ελλάδα

Δεν εγκρίνει την παραμονή του Λαυρίου η ΕΟΚ!

Ένα πολύ σημαντικό εμπόδιο προέκυψε για την παραμονή του Λαυρίου στην Α1, η οποία ψηφίστηκε στο πρόσφατο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, καθώς η ΕΟΚ δεν πρόκειται να την επικυρώσει!

«Μύλος» με την παραμονή του Λαυρίου στην Α1, με το επόμενο πρωτάθλημα να παραμένει στον «αέρα»!

Στο πρόσφατο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ και με ψήφους 10-2, αποφασίστηκε η παραμονή της ομάδας από την Ανατολική Αττική, μετά την αναβαθμολόγηση που ζήτησε, υποστηρίζοντας πως ο υποβιβασμός της ήταν άδικος (αφού προκλήθηκε από τη μη συμμετοχή του Παναθηναϊκού στο ματς με την Κύμη).

Ωστόσο, σύμφωνα με το «Eurohoops» υπάρχει ένα μεγάλο εμπόδιο και αυτό είναι η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, η οποία πρέπει να επικυρώσει την απόφαση του ΕΣΑΚΕ, ώστε αυτή να τεθεί σε ισχύ. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η ΕΟΚ δεν πρόκειται να επικυρώσει, καθώς κρίνει παράτυπη τη διαδικασία που κρατάει το Λαύριο στην Α1, υποστηρίζοντας πως η ομάδα υποβιβάστηκε αγωνιστικά και κάτι τέτοιο δεν μπορεί να ανατραπεί μέσω… ψηφοφορίας.

Έτσι, εάν η ΕΟΚ δεν αλλάξει στάση στο συγκεκριμένο θέμα, το πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου παραμένει στον «αέρα», καθώς θα πρέπει να γίνει γνωστή η ομάδα που θα πάρει τη θέση του Λαυρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x