Ελλάδα

Δεν κάνει ένσταση ο Παναθλητικός για το ματς με το Ολυμπιακό

Κανονικά ξεκίνησε η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθλητικό, αφού οι Θεσσαλονικείς αποφάσισαν να μην καταθέσουν ένσταση. «Ο Παναθλητικός επέδειξε αθλητικό ήθος», τονίζουν οι ερυθρόλευκοι.

Κανονικά έγινε το τζάμπολ του ματς του Ολυμπιακού με τον Παναθλητικό, παρά το μπάχαλο που δημιουργήθηκε με την καθυστερημένη άφιξη των «ερυθρόλευκων» και την μετάθεση της ώρας διεξαγωγής του ματς από την ΕΟΚ.

Παρά τις καταγγελίες του Παναθλητικού κατά της Ομοσπονδίας για την ολιγόωρη αναβολή, οι άνθρωποι του συλλόγου αποφάσισαν να μην καταθέσουν ένσταση, με αποτέλεσμα το ματς να ξεκινήσει στις 15:20.

Οι «ερυθρόλευκοι», μάλιστα, σχολίασαν το γεγονός, τονίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο έγινε επίδειξη αθλητικού ήθους από τη μεριά τους.

«Ο Παναθλητικός όπως και κάθε σωματείο έχει κάθε δικαίωμα να περιμένει. Δεν είναι ένα σωματείο που κερδίζει τους αγώνες στα χαρτιά, αλλά μέσα στο γήπεδο και σήμερα με αυτό που έκανε επέδειξε αθλητικό ήθος και παιδεία που δυστυχώς άλλα σωματεία δεν έχουν», τονίστηκε χαρακτηριστικά.

Πάντως, δεν αποκλείεται να καταθέσουν ένσταση άλλες ομάδες της Α1 που έχουν έννομο συμφέρον, αφού βάσει κανονισμού οποιαδήποτε αλλαγή στην διεξαγωγή του ματς πρέπει να γνωστοποιηθεί στις ομάδες τουλάχιστον 24 ώρες πριν την προκαθορισμένη ώρα.

Το όλο θέμα έχει να κάνει λόγω του πιθανού μηδενισμού με τον οποίο απειλείται ο Ολυμπιακός. Κι αυτό διότι ο κανονισμός προβλέπει πως αν μία ομάδα μηδενιστεί για δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν (έχει προηγηθεί ο μηδενισμός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό), τότε αυτόματα υποβιβάζεται στη δεύτερη κατηγορία!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x