Ευρώπη

«Δεν έχει πρόταση από το ΝΒΑ ο Καμπάτσο, η Αρμάνι θέλει να ανανεώσει τον Σκόλα»

Μόνο θεωρητικό είναι το ενδιαφέρον των ομάδων του ΝΒΑ για τον Φακούντο Καμπάτσο, με τον μάνατζέρ του να ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει πρόταση. Επιθυμία της Αρμάνι να ανανεώσει με Σκόλα.

Ορισμένες διευκρινήσεις αναφορικά με τον Φακούντο Καμπάτσο και τον Λουίς Σκόλα έδωσε ο Κλαούντιο Βιγιανουέβα.

Ο μάνατζερ των δύο Αργεντινών δήλωσε στο «basquetplus.com» πως δεν υπάρχει πρόταση από ομάδα του ΝΒΑ για τον γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης και πως το ενδιαφέρον είναι απλώς… θεωρητικό, ενώ αναφορικά με τον σέντερ της Αρμάνι, είπε πως η ομάδα του Μιλάνου θέλει να τον κρατήσει.

«Το θέμα του Καμπάτσο προήλθε από ένα tweet στην Κροατία, αναφορικά με το ΝΒΑ. Θα πω κάτι για να είμαι ξεκάθαρος. Τα τελευταία δύο χρόνια, οι σκάουτερ του ΝΒΑ μου έχουν μιλήσει χιλιάδες φορές για εκείνον. Και βλέπετε ότι ο παίκτης βελτιώνεται συνεχώς. Πριν από τρία χρόνια, είχα πει ότι ο Καμπάτσο είναι ο κορυφαίος γκαρντ της Ευρώπης και αυτό σημαίνει ότι βρίσκεται στο Top3 των παικτών της Ευρώπης, γενικά. Εάν το ΝΒΑ δεν είχε τα… μάτια του πάνω του θα ήταν τρελό. Αλλά, δεν υπάρχει κάποια πρόταση και δεν έχουμε μιλήσει για κάτι τέτοιο. Επίσης, στο ΝΒΑ δεν γνωρίζουν ακόμη εάν θα συνεχίσουν τη σεζόν, πότε θα ξεκινήσει η επόμενη, τι salary cap θα έχουν… Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει απολύτως τίποτα», δήλωσε αρχικά ο Βιγιανουέβα για τον γκαρντ της «βασίλισσας».

Για τον Λουίς Σκόλα: «Ξέρετε τι γίνεται με τον Λουίς; Ο Τύπος της Αργεντινής τον αντιμετωπίζει λες και έχει αποσυρθεί. Πέρα απ’ ότι η Αρμάνι θέλει να τον ανανεώσει, από 'κει και πέρα το να παίξει σε κάποια άλλη ομάδα ή να σταματήσει είναι κάτι πολύ διαφορετικό. Αυτή την στιγμή, ο Σκόλα είναι τρίτος σκόρερ και δεύτερος ριμπάουντερ στην ομάδα του, εάν δείτε τα στατιστικά. Στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στη Βαλένθια ήταν καθοριστικός. Αυτή την στιγμή είναι στην Ιταλία και περιμένει να μάθει εάν θα συνεχιστεί η Ευρωλίγκα και τότε θα δει τι θα κάνει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x