Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Δεν κατεβαίνει η ΑΕΛ, νίκη 20-0 για Μαρούσι

Ακούραστα θα πάρει το ροζ φύλλο το Μαρούσι την τελευταία αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Α2, καθώς η ΑΕΛ, η οποία έχει υποβιβαστεί ήδη, αποφάσισε να μην κατέβει στον αγώνα.

Νίκη άνευ αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ θα πάρει το Μαρούσι, καθώς η ομάδα της Λάρισας, η οποία έχει υποβιβαστεί ήδη στη Β’ Εθνική, αποφάσισε να μην κατέβει στο παιχνίδι της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Α2.

Αυτό σημαίνει, πως το ματς θα κατακυρωθεί με σκορ 20-0 στην ομάδα των βορείων προαστίων, ενώ από την άλλη, στους «βυσσινί» θα επιβληθεί μείωση ενός βαθμού από τον φετινό βαθμολογικό πίνακα, αλλά και από εκείνον της επόμενης σεζόν, σε όποιο πρωτάθλημα θα συμμετέχει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Μετά τη δήλωση μη συμμετοχής του Σωματείου ΑΕ Λάρισας στον αγώνα ΓΣ Αμαρουσίου - ΑΕ Λάρισας της 05/05/2018 για την 30η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, ο αγώνας ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΓΣ Αμαρουσίου με σκορ 20-0. Σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών το Σωματείο ΑΕ Λάρισας εκτός από τον μηδενισμό υφίσταται μείωση ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2017 - 2018 και ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του αντίστοιχου Πρωταθλήματος που θα συμμετέχει την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x