Ελλάδα

Δεν θα ρισκάρουν με Χαραλαμπόπουλο

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έκανε χαλαρή προπόνηση τη Δευτέρα, αλλά αν δεν είναι 100% έτοιμος δεν θα παίξει με την Εθνική Εφήβων την Τρίτη απέναντι στη Σερβία.

Ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στην αναμέτρηση της Εθνικής Εφήβων με τη Σερβία το βράδυ της Τρίτης (20:30) για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος U19, που φιλοξενείται στο Ηράκλειο.

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού έκανε χαλαρή προπόνηση το πρωί της Δευτέρας, αλλά δεν συμμετείχε στην απογευματινή. Την Τρίτη θα ξεκαθαρίσει οριστικά η συμμετοχή του, αλλά ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ηλίας Παπαθεοδώρου, ξεκαθάρισε πως δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του αν δεν είναι 100% έτοιμος.

«Ο Βασίλης έχει έναν σοβαρό τραυματισμό, ένα βαρύ διάστρεμμα. Πρέπει να μάθετε όλοι ότι έχει γίνει τεράστια προσπάθεια πρώτα από όλα από τον ίδιο. Έχει τεράστια θέληση να παίξει. Τεράστια προσπάθεια έχει γίνει επίσης από τον γιατρό και τον φυσιοθεραπευτή, όσα χρόνια είμαι στα γήπεδα δεν έχω δει τέτοια φροντίδα από ανθρώπους. Το πόδι του έχει βελτίωση, περιμένουμε όμως μέχρι και την τελευταία στιγμή για να δούμε αν ο Βασίλης είναι έτοιμος. Είναι τεράστιο κεφάλαιο για το ελληνικό μπάσκετ και δεν είμαστε διατεθειμένοι να το ρισκάρουμε ούτε για ένα παιχνίδι, ούτε για ένα μετάλλιο, ούτε για ένα Παγκόσμιο. Θα πρέπει να είμαστε 100% σίγουροι ότι θα αισθάνεται εκείνος καλά, να πάρουμε το ‘ΟΚ’ από το ιατρικό τιμ και αν είναι έτοιμος θα μπει να βοηθήσει. Αν όχι, υπάρχει πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στα υπόλοιπα παιδιά, θα προχωρήσουμε με εκείνα και θα δούμε την πορεία του Βασίλη μέρα με τη μέρα», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x