NBA

Δεύτερη νίκη για Σέλτικς και Ρόκετς

Ακόμη πιο κοντά στην πρόκρισή τους στα ημιτελικά των περιφερειών τους ήρθαν οι Σέλτικς και οι Ρόκετς

Ακόμη πιο κοντά στην πρόκρισή τους στα ημιτελικά των περιφερειών τους ήρθαν οι Σέλτικς και οι Ρόκετς. Τα ξημερώματα επικράτησαν 99-91 των Πέισερς και 118-98 των Τζαζ αντίστοιχα και προηγούνται έτσι με 2-0 στη σειρά των αγώνων τους.

Οι Σέλτικς βρίσκονταν πίσω στο σκορ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα αλλά με ένα σερί 16-0 στην τελευταία περίοδο πήραν το προβάδισμα, έδειξαν χαρακτήρα στις επόμενες επιθέσεις και τελικά πανηγύρισαν τη δεύτερη νίκη τους.

Ο Ίρβινγκ με 37 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Τέιτουμ να προσθέτει 26 πόντους και τον Χέιγουορντ 13 πόντους. Για τους Πέισερς, ο Μπογκντάνοβιτς είχε 23 πόντους, ο Γιανγκ 15 πόντους και 13π. οι Κόλισον και Έβανς.

Την ίδια στιγμή το Χιούστον ήταν καταιγιστικό απέναντι στην Γιούτα. Ο Χάρντεν έκανε τριπλ-νταμπ με 32 πόντους, 13 ριμπάουντ και 10 ασίστ και πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη απέναντι στη Τζαζ που προσπάθησε στο δεύτερο ημίχρονο να κάνει την ανατροπή.

Εκτός του Χάρντεν ο Πολ βοήθησε με 17 πόντους και ο Γκόρντον με 16. Για τους Τζαζ ο Ρούμπιο και ο Ο’ Νιλ είχε 17 πόντους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x