NBA

Διαφωνούν για τους τελικούς του ΝΒΑ Μπάρκλεϊ και Σακίλ

Ράπτορς βλέπει ο ένας, Γουόριορς ο άλλος…

Σιγά μη συμφωνούσαν… Τσαρλς Μπάρκλεϊ και Σακίλ Ο’ Νιλ διαφώνησαν ανοιχτά για την ομάδα που θα κερδίσει τους τελικούς του ΝΒΑ.

«Εγώ παίρνω τους Ράπτορς», τόνισε ο πρώτος. «Δεν υπάρχει παίκτης που θα προτιμούσα να έχω περισσότερο στην ομάδα μου από τον Λέοναρντ. Είναι ένας σούπερ σταρ χωρίς… δράματα. Απλώς θέλει να κερδίζει. Είναι σημαντικό πως έχει πολύ χρόνο για να αποθεραπευτεί γιατί οι τελικοί αρχίζουν την Πέμπτη», πρόσθεσε ο «Σερ Τσαρλς», που είχε πει προ ημερών ότι «… όποιος νομίζει ότι οι Γουόριορς θα πάρουν το πρωτάθλημα με τραυματία τον Ντουράντ, δεν έχουν ιδέα από μπάσκετ. Ο Κάρι και ο Τόμπσον παίζουν φανταστικά, αλλά οι Γουόριορς δεν πρόκειται να πάρουν το πρωτάθλημα χωρίς τον KD».

Ο «Σακ», από την πλευρά του, ψήφισε… δαγκωτό Γουόριορς. «Εγώ επιλέγω Γουόριορς. Παίζουν καλύτερα όταν οι άλλοι τους αμφισβητούν και δεν τους σέβονται», ανέφερε.

Τελικός Γιουρόπα Λιγκ: Σούπερ απόδοση* σε Αζάρ πρώτο σκόρερ και τροπαιούχο Τσέλσι & Ομπαμεγιάνγκ πρώτο σκόρερ και τροπαιούχο Άρσεναλ! *Όροι και προϋποθέσεις

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x