Euroleague

Διαμαντίδης για Σπανούλη: «Ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία της Ευρωλίγκας»

Στο βίντεο-αφιέρωμα της Ευρωλίγκας στον αρχηγό του Ολυμπιακού μίλησε ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Μόλις 13 ασίστ μακριά από το να ξεπεράσει τον Δημήτρη Διαμαντίδη στην πρώτη θέση της λίστας με τους κορυφαίους πασέρ της Ευρωλίγκας είναι ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει μοιράσει 1243 φορές τη μπάλα, με την πρωτιά να κρατάει ο «3D» με 1255.

Στο βίντεο-αφιέρωμα που έφτιαξε η Ευρωλίγκα για τον Σπανούλη μίλησε και ο Διαμαντίδης, που -όπως συνηθίζει- μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην συμπαίκτη και αντίπαλό του.

«Του αξίζει, είναι ένας υπέροχος παίκτης, Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία της Ευρωλίγκας. Είμαι χαρούμενος για αυτόν, αλλά και γιατί είναι ένας ακόμα Έλληνας παίκτης. Είναι 37 ετών και ακόμα είναι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του. Αυτό είναι δείγμα για το πόσο καλός παίκτης είναι»

Φυσικά, το ρεκόρ που πλησιάζει σχολίασε και ο Βασίλης Σπανούλης, αναφέροντας: «Φυσικά νιώθω καλά, αν μπορώ να βγάλω ασίστ για να βοηθήσω την ομάδα, είναι το πιο σημαντικό για εμένα. Με μια ασίστ μπορείς να κάνεις χαρούμενο και κάποιον άλλο εκτός από τον εαυτό σου».

Όσο για την ασίστ που δεν μπορεί να ξεχάσει ανέφερε: «Αυτή στον Πρίντεζη το 2012, που μας έδωσε τον ευρωπαϊκό τίτλο. Δεν μπορείς να ξεχάσεις μια τέτοια ασίστ».

Για τον αρχηγό του Ολυμπιακού μίλησαν και οι Γιώργος Πρίντεζης, Βαγγέλης Μάντζαρης και Νικ Καλάθης.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x