Ελλάδα

Διαμαντίδης: «Προσπαθώ να μάθω τα παιδιά πώς θα αγαπούν το μπάσκετ»

Την ευχαρίστηση που νιώθει βλέποντας μικρά παιδιά στις εξέδρες αγώνων μπάσκετ, αλλά και για το πώς νιώθει ο ίδιος ως πατέρας μίλησε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, κατά τη διάρκεια του AntetokounBros

Για την ατμόσφαιρα στο «AntetokounBros», αλλά και το «Diamonds are Forever» -την εκδήλωση που είχε διοργανώσει προς τιμήν του ο Παναθηναϊκός- μίλησε στην Cosmote TV ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

«Είναι πολύ νωπό. Ήταν υπέροχο, αλλά τελείωσε. Μιλάμε για το παρόν. Σου δίνει χαρά να βλέπεις τόσα παιδιά στις κερκίδες με τους γονείς τους. Μακάρι έτσι να ήταν πάντα και για το μπάσκετ και για τον ελληνικό αθλητισμό, γιατί σε γεμίζει χαρά. Βλέπεις παιδιά, μαμάδες, μπαμπάδες, μεγάλους ανθρώπους. Είναι πολύ όμορφο», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν ξέρω αν άλλαξα την μπασκετική κουλτούρα. Πηγαίνω σε εκδηλώσεις που μου αρέσουν. Σε κάποιες δεν μπορώ να πάω. Προσπαθώ να μάθω τα παιδιά πώς θα αγαπούν το μπάσκετ. Η νίκη και η ήττα είναι στο πρόγραμμα. Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από το μπάσκετ. Το μπάσκετ είναι ευχαρίστηση».

Όσο για το πώς βιώνει ο ίδιος την πατρότητα, αλλά και το αν αντιλαμβάνονται τα παιδιά του τα κατορθώματά του, είπε: «Πιστεύω πως το να είμαι πατέρας είναι το καλύτερο που μου έχει συμβεί. Είναι ευλογία. Είναι πολύ μικρά, δεν καταλαβαίνουν. Χαίρονται με αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x