Euroleague

Διάστρεμμα ο Σπανούλης!

Η ατυχία χτύπησε ξανά τον Βασίλη Σπανούλη! Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο και αγωνίστηκε στο ματς με την Λαμποράλ Κούτσα, ωστόσο υπέστη διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο!

Δεν μπορεί να ηρεμήσει φέτος ο Βασίλης Σπανούλης!

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έμεινε περίπου δύο εβδομάδες εκτός, λόγω τραυματισμού στο γόνατο στο παιχνίδι με την Αναντολού Εφές. Όμως, σε αυτό με την Λαμποράλ Κούτσα ο «Kill Bill» στάθηκε ξανά άτυχος, καθώς λίγο πριν τη λήξη υπέστη διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο!

Η σοβαρότητα της κατάστασής του φάνηκε από το γεγονός πως δεν είδε την ολοκλήρωση του παιχνιδιού από τον πάγκο, φεύγοντας για τα αποδυτήρια, ενώ σαφή εικόνα θα υπάρξει την Παρασκευή (28/11) όταν και θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Το… κακό έγινε στην τέταρτη περίοδο, όταν σε μία προσπάθεια για τρίποντο ο Βασίλης Σπανούλης δεν προσγειώθηκε καλά στο παρκέ, με αποτέλεσμα να γυρίσει το πόδι του. Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» πήγε πίσω από τον πάγκο, προκειμένου να κάνει κάποιες ασκήσεις, ωστόσο πονούσε και έτσι αποσύρθηκε στα αποδυτήρια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x