NBA

Δικαιώνει τον Αντετοκούνμπο η «έκθεση» για τους διαιτητές

Είχε δίκιο που διαμαρτυρήθηκε ο Giannis…

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία στον πρώτο αγώνα των play offs των Μπακς απέναντι στους Σέλτικς στη Βοστώνη. Το ΝΒΑ, όπως συνηθίζει, έδωσε στη δημοσιότητα τον έλεγχο για τα σφυρίγματα των διαιτητών στο φινάλε του αγώνα και δικαίωσε τον 23χρονο άσο για τις διαμαρτυρίες του.

Η συγκεκριμένη «έκθεση» αναφέρει πως το επιθετικό φάουλ που σφυρίχτηκε σε βάρος του 1:33 πριν το τέλος της τέταρτης περιόδου ήταν λανθασμένη απόφαση, καθώς ο Μάρκους Μόρις δεν είχε βάλει σωστά το σώμα του για να πάρει το σφύριγμα.

Παράλληλα, στα 13 δευτερόλεπτα πριν το τέλος της παράτασης ο Giannis χρεώθηκε με το έκτο του φάουλ και αποβλήθηκε, όταν μετά από χαμένη βολή του διεκδίκησε το ριμπάουντ από τον Τέρι Ροζίερ. Σύμφωνα με την «έκθεση», έπρεπε να είχε δοθεί τζάμπολ κι όχι φάουλ σε βάρος του ηγέτη του Μιλγουόκι.

Στο ίδιο report αναφέρεται πως ο Αντετοκούνμπο υπέπεσε σε παράβαση δέκα δευτερολέπτων στην εκτέλεση βολών σε τρεις περιπτώσεις (1:22 πριν το τέλος τέταρτης περιόδου και 53,6 και 14,8 δευτερόλεπτα πριν το τέλος της παράτασης), ενώ δεν σφυρίχτηκε και φάουλ πάνω του από τον Αλ Χόρφορντ σε επαφή που είχε με το χέρι του στα 15,8 δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x