Ελλάδα

Δημοφιλέστερος της Α1 ο Καλάθης!

Ο Νικ Καλάθης αναδείχθηκε πιο δημοφιλής παίκτης της Α1, συγκεντρώνοντας το μεγαλύτερο ποσοστό στη συγκεκριμένη κατηγορία, όπου συμμετείχε αποκλειστικά το κοινό.

Άλλη μία διάκριση για τον Νικ Καλάθη στην Α1 και τη σεζόν που πέρασε.

Μετά το βραβείο του MVP, του καλύτερου αμυντικού και μέλος της καλύτερης πεντάδας του πρωταθλήματος, ο γκαρντ του Παναθηναϊκού αναδείχθηκε ο δημοφιλέστερος παίκτης του πρωταθλήματος.

Στη συγκεκριμένη ψηφοφορία, όπου συμμετείχε αποκλειστικά το φίλαθλο κοινό ο Καλάθης συγκέντρωσε ποσοστό ψήφων 43,98%. Δεύτερος ήταν ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βασίλης Σπανούλης με 19,03% και τρίτος ο Θανάσης Αντετοκούνμπο με 10,75%.

«Όλες αυτές οι διακρίσεις, με κορυφαία την ανάδειξή μου σε MVP του πρωταθλήματος, αποτελούν μεγάλη τιμή για μένα», δήλωσε ο ηγέτης των «πρασίνων» και τόνισε: «Ευχαριστώ όλους τους προπονητές, τους αθλητές και τους φιλάθλους που με ψήφισαν. Προσπαθώ να δουλεύω όσο πιο σκληρά μπορώ όταν βρίσκομαι στο παρκέ, στην προπόνηση και στους αγώνες μαζί με τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου. Χωρίς αυτούς και χωρίς τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που μας στηρίζουν με όλη τους την καρδιά δεν θα είχα καταφέρει τίποτα. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x