Ελλάδα

Δίπλαρος: «Είναι ο πρώτος τελικός, αλλά είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι»

Ως πρώτο «τελικό» για τον Πανιώνιο στη φετινή Basket League χαρακτήρισε το ματς κόντρα στην Κύμη ο Νίκος Δίπλαρος.

Ο νεαρός φόργουορντ των «κυανέρυθρων», μιλώντας στο blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ, θεωρεί πως έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για να αντιμετωπίσει την ομάδα της Εύβοιας, περιμένει την υποστήριξη του κόσμου και πιστεύει πως μετά από ένα νικηφόρο αποτέλεσμα θα πρέπει να διαχειρίζονται καλύτερα τον ενθουσιασμό τους.

Αναλυτικά: «Τώρα παίζουμε μπάσκετ!

Στην αφετηρία του νέου πρωταθλήματος, εύχομαι σε όλους τους παίκτες, τους προπονητές και τους συντελεστές εκτός των γηπέδων να έχουν υγεία και να προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους στο άθλημα που υπηρετούμε.

Για τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, από την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, αρχίζει και ο πρώτος "τελικός", με αντίπαλο την Κύμη. Μπορεί να χαρακτηρισθεί υπερβολικός ο συγκεκριμένος χαρακτηρισμός του "τελικού", αλλά έχοντας βιώσει την πορεία μας στο περυσινό πρωτάθλημα, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ δεν έχει χρόνο να σκεφτεί την ευκαιρία του επόμενου αγώνα για τη διεκδίκηση της νίκης.

Πρέπει να διαχειριστούμε την πίεση του νικηφόρου αποτελέσματος και αφήνουμε στο περιθώριο τις όποιες, βάσιμες δικαιολογίες υπάρχουν για τον χρόνο της προετοιμασίας μας. Τώρα, παίζουμε μπάσκετ.

Είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι.

Ιδιαίτερα, όταν αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και έχουμε την ψυχολογική συμπαράσταση των φιλάθλων του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και για τους οποίους όλοι γνωρίζουν ότι η βοήθεια τους είναι, πάντα, πολύτιμη. Τους περιμένουμε να βρεθούν δίπλα μας και να πιστέψουν στη φετινή ομάδα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε τα πάντα για να τους κάνουμε χαρούμενους.

Η Κύμη διαθέτει νέα ομάδα, όπως και ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. Έχουμε αναλύσει και μελετήσει την τακτική του παιχνιδιού της και τα δυνατά σημεία της».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x