Αναλυτικά ο 21χρονος γκαρντ έγραψε στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το αυριανό ματς στο Περιστέρι (17:30):

Η τρίτη νίκη μας στην προηγούμενη αγωνιστική λειτούργησε καταλυτικά στην ψυχολογία και στην αυτοπεποίθηση μας. Παίζουμε στην έδρα του Περιστερίου που είναι η έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, μέχρι τώρα και διαθέτει έμπειρο προπονητή και δυνατό ρόστερ.

Είναι συγκροτημένη ομάδα που διατηρεί το κοντρόλ του ρυθμού από την άμυνα της. Αυτή την εβδομάδα αντιμετωπίσαμε μερικά προβλήματα απουσιών σε κάποιες προπονήσεις, αλλά είμαστε έτοιμοι συνολικά, ενώ είχαμε και την προσθήκη του Όστιν στην θέση του έκτου ξένου και για τις θέσεις των ψηλών, περιμένοντας να μας ενισχύσει.

Στις θέσεις των περιφερειακών, είμαστε τέσσερις παίκτες, ξέρουμε τι πρέπει να κάνει ο καθένας και έχουμε καλό ρυθμό και «χημεία», με την πάροδο του χρόνου. Στο παιχνίδι με το Περιστέρι, θα πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη και να διεκδικήσουμε με αξιώσεις ό,τι μας αναλογεί και όχι ό,τι σου επιτρέψει ο αντίπαλος.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ