Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Διπλό «χτύπημα» με Πολυτάρχου και Ρουτκάουσκας ο Ηρακλής

Σημαντική ενίσχυση για τον Γηραιό λίγο πριν την έναρξη της Α2.

Δύο πολύ σημαντικές προσθήκες έκανε ο Ηρακλής. Ο Γηραιός απέκτησε τον 35χρονο γκαρντ Μιχάλη Πολυτάρχου, που έμεινε ελεύθερος από το Περιστέρι, αλλά και τον 26χρονο Λιθουανό πάουερ φόργουορντ/σέντερ Ρονάλντας Ρουτκάουσκας, που έπαιξε πρόπερσι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Μιχάλης Πολυτάρχου αναμένεται αύριο στη Θεσσαλονίκη και εχόντων καλώς των πραγμάτων θα προλάβει και την απογευματινή προπόνηση. Αν όχι, θα ξεκινήσει προετοιμασία για τον αγώνα με το Ν.Ψυχικό, την Τετάρτη το πρωί. Ο Ρονάλντας Ρουτκάουσκας αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη το μεσημέρι, ενώ νωρίτερα θα υποβληθεί, στην Αθήνα, στους απαραίτητους ιατρικούς ελέγχους για την έκδοση του δελτίου του. Ηδη έχει κινηθεί η ΚΑΕ για την απόκτηση του letter of clearance από τη Γαλλική Ομοσπονδία, μια και αγωνίστηκε στη Λοριάν, ενόψει του αγώνα με το Ν.Ψυχικό. Όσο για τον Εντβίνας Σέσκους έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες λύσης της συνεργασίας.

Η ανακοίνωση για τον Πολυτάρχου:
Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 2017 καλωσορίζει στις τάξεις της τον Μιχάλη Πολυτάρχου, που θα την ενισχύσει στο νέο πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019. Ο έμπειρος γκαρντ συμφώνησε με την Ομάδα μας και αναμένεται αύριο στη Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ενόψει της πρεμιέρας της σεζόν στο Ν.Ψυχικό (6/10, 17:00).

Ο Μιχάλης Πολυτάρχου την περσινή σεζόν ήταν ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας του Περιστερίου, που προβιβάστηκε στην Basket League, έχοντας κατά μέσο όρο 10,7 πόντους με 87% στις βολές, 43% στα δίποντα και 37% στα τρίποντα, ενώ μοίραζε 2,2 ασίστ, μάζευε 2,5 ριμπάουντ και έκλεβε την μπάλα 1,2 φορές ανά παιχνίδι.

Κατάγεται από τη Νάξο, γεννήθηκε το 1983 (23 Ιουνίου), είναι ύψους 1.91 και αγωνίζεται και στις δύο θέσεις των γκαρντ. Έχει αγωνιστεί στην ΑΕΚ και στον Ίκαρο Καλλιθέας, όπου και στις δύο περιπτώσεις πρωταγωνίστησε σε επιτυχημένες χρονιές με ανόδους και παλιότερα στους: Φιλαθλητικό, Παναξιακό, Τρίκαλα, Ραφήνα, Αρδητό.

Η ανακοίνωση για τον Ρουτκάουσκας:
Ένας παλιός γνώριμος επιστρέφει στο Ιβανώφειο. Ο Ρονάλντας Ρουτκάουσκας συμφώνησε για να βοηθήσει και πάλι τον ΗΡΑΚΛΗ στο επερχόμενο πρωτάθλημα. Ο Λιθουανός φόργουορντ/σέντερ (26, 2.04) αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Ομάδας μας ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με το Νέο Ψυχικό (6/10, 17:00).

Μετά την παρουσία του στην Ομάδα μας τη σεζόν 2016-2017 συνέχισε την καριέρα του στη Γαλλική Λοριάν, ομάδα της Nationale 1 Κατηγορίας, όπου είχε μέσο όρο 12,8 πόντους, 6.2 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ και 60,3% στα δίποντα σε 26 λεπτά συμμετοχής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x