Ελλάδα

Δορκοφίκης: «Οι λίγοι ανεγκέφαλοι δεν θα μας σταματήσουν»

Ο τομεάρχης Αθλητισμού του Δήμου Γλυφάδας, Περικλής Δορκοφίκης, δεν μένει στα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου Γυναικών και κρατά τα θετικά στοιχεία.

Πετυχημένη χαρακτήρισε ο τομεάρχης Αθλητισμού του Δήμου Γλυφάδας, Περικλής Δορκοφίκης, τη διεξαγωγή του Final Four Κυπέλλου μπάσκετ Γυναικών, παρά τα επεισόδια που έγιναν στον τελικό μεταξύ Ολυμπιακού και Πανιωνίου.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του στα social media:

Η πέμπτη σπουδαία αθλητική διοργάνωση που φιλοξενούμε τα τελευταία δύο χρόνια, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο με επιτυχία στο ΔΑΚ Γλυφάδας. Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το κύπελλο γυναικών παίζοντας σπουδαίο μπάσκετ και τις δύο μέρες.

Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, τον Πανιώνιο, τη Νίκη Λευκάδας και τον Πρωτέα Βούλας για το θέαμα που προσέφεραν και το αθλητικό πνεύμα που επέδειξαν και φυσικά σε όλους τους εργαζόμενους στο Δημοτικό Αθλητικό μας Κέντρο που για μια ακόμα φορά ανταποκρίθηκαν άψογα σε μια απαιτητική διοργάνωση. Ευχαριστούμε την ομοσπονδία για τη συνεργασία - ραντεβού στην επόμενη μεγάλη μπασκετική διοργάνωση στη Γλυφάδα!

Υ.Γ Οι λίγοι ανεγκέφαλοι δεν θα μας σταματήσουν. Το φως πάντα κερδίζει το σκοτάδι και ο αθλητισμός πρέπει να έχει μόνο φώς.
Ευχαριστώ και πάλι τον Γιώργο Παπανικολάου που στηρίζει και αγωνίζεται καθημερινά για την πόλη μας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x