Γενικά

Δράση και θέαμα στο Old Spice 3on3 Challenge!

Με το πρώτο event να ολοκληρώνεται στην Πάτρα, το κορυφαίο τουρνουά μπάσκετ 3on3 συνεχίζει την περιοδεία του σε όλη την Ελλάδα!

Με το πρώτο event να ολοκληρώνεται στην Πάτρα, το κορυφαίο τουρνουά μπάσκετ 3on3 συνεχίζει την περιοδεία του σε όλη την Ελλάδα! Οι αγώνες στην Πάτρα έδωσαν απλόχερα θέαμα και δράση και οι Πρασινοφρουροί ήταν η ομάδα που πήρε το εισιτήριο για τα Πανελλήνια Τελικά 3on3 της Αθήνας.

Οι ομάδες ετοιμάζονται πλέον για τον επόμενο Old Spice 3on3 Challenge, το οποίο θα διεξαχθεί το διάστημα 23-24 στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στο κλειστό γήπεδο των Πατελών. Στη συνέχεια, ακολουθεί η Θεσσαλονίκη, με τους αγώνες να διεξάγονται στο Κλειστό Μίκρας 2 το διήμερο 30 Ιουνίου-1 Ιουλίου! Η σειρά των αγώνων κλείνει με το τουρνουά να φιλοξενείται στην Αθήνα (6-7 Ιουλίου).

Έχεις λοιπόν την πιο δυνατή μπασκετική τριπλέτα; Παίξε στο πιο MAN-ΤΑΣΤΙΚΟ τουρνουά μπάσκετ 3on3 που έγινε ποτέ! Δήλωσε εδώ και τώρα συμμετοχή με τους κολλητούς σου και παίξε στο Old Spice 3on3 Challenge! Πάρε την πρωτιά με την ομάδα σου στην πόλη σου και κερδίστε ο καθένας από μία δωροεπιταγή αξίας 100€ σε αθλητικά είδη. Βγες 1ος και έφυγες για τα Πανελλήνια Τελικά 3on3 της Αθήνας στις 8 Ιουλίου με όλα τα έξοδα καλυμμένα! μη χάσεις τη μοναδική εμπειρία να είσαι ο πρώτος των πρώτων!

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6936030100, 210-9515730 και στη facebook σελίδα του Old Spice 3on3 Challenge

Η Πανελλήνια πρωταθλήτρια ομάδα κερδίζει ένα 3ήμερο στα Χανιά με όλα τα έξοδα καλυμμένα. Εάν πρωταθλήτρια προέρχεται από την Κρήτη κερδίζει ένα αντίστοιχο ταξίδι στο Ναύπλιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x