Ευρώπη

Δύσκολες αποστολές για Περιστέρι και ΠΑΟΚ

Την ισχυρή Σαραγόσα υποδέχεται ο ΠΑΟΚ στην Πυλαία (19:00, ΕRT Sports HD), ενώ το Περιστέρι φιλοξενείται από την Μπάμπεργκ (21:00, ΕRT Sports HD).

Με δύσκολες αναμετρήσεις για τις ελληνικές ομάδες, ΠΑΟΚ και Περιστέρι, συνεχίζεται η 6η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει πρώτος στη μάχη, υποδεχόμενος στις 19:00 στο «PAOK Sports Arena» την ισχυρή Σαραγόσα. Οι Ισπανοί μπορεί να μην έχουν εντυπωσιάσει στο BCL (ρεκόρ 3-2), αλλά βρίσκονται στην 3η θέση της ACB (ρεκόρ 6-3), γεγονός που μαρτυράει τη μεγάλη τους ποιότητα. Οι Θεσσαλονικείς θα παλέψουν για την δεύτερη νίκη τους στη διοργάνωση, απέναντι στην ομάδα κόντρα στην οποία κατέκτησαν το 1991 το πρώτο τους ευρωπαϊκό τρόπαιο (Κύπελλο Κυπελλούχων). Ο Κώστας Χαραλαμπίδης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, αφού και ο Τζεκουάν Λίουις αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά.

Στις 21:00 ξεκινάει η εκτός έδρας δοκιμασία του Περιστερίου στη Βαμβέργη απέναντι στη Μπάμπεργκ. Οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στον όμιλο με ρεκόρ 3-2 και όποια κερδίσει θα πάρει το πάνω χέρι. Οι Γερμανοί, έχουν χάσει σημαντικές μονάδες από πέρυσι (Ράις, Ζήσης), αλλά συνεχίζουν να στοχεύουν στην κορυφή της διοργάνωσης. Από πλευράς Περιστερίου, ο Ηλίας Ζούρος συνεχίζει να μην υπολογίζει στον Μάικ Μόρισον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x