Ελλάδα

Έβγαλε αποστολή για Χαλκίδα ο ΠΑΟΚ

Με διπλή προπόνηση ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ την Πέμπτη στην Πυλαία.

Το πρωί, οι «ασπρόμαυροι» έκαναν βάρη και το απόγευμα προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο του «PAOK Sports Arena», με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να δίνει έμφαση στην τακτική.

Εκτός προπόνησης έμειναν για προληπτικούς λόγους ο Πετεγουέι, λόγω των ενοχλήσεων που αισθανόταν στο πέλμα, και ο Κατσίβελης, λόγω των ενοχλήσεων που αισθανόταν στη μέση.

Οι δύο παίκτες, όμως, θα ακολουθήσουν την αποστολή στη Χαλκίδα για τα δύο φιλικά με την Κύμη. Ο μόνος παίκτης που δεν θα ταξιδέψει είναι ο Καραμανώλης, ο οποίος ακολούθησε ξανά ατομικό.

Έτσι, την αποστολή του «Δικεφάλου» την αποτελούν οι: Terran Petteway, Λίνος Χρυσικόπουλος, Ousman Krubally, Αντώνης Κόνιαρης, Θοδωρής Καρράς, Απόλλων Τσόχλας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Δημήτρης Κατσίβελης, Darnell Jackson, Phil Goss, Lucky Jones.

Η ομάδα θα αναχωρήσει οδικώς για την πρωτεύουσα της Εύβοιας το πρωί της Παρασκευής. Το πρώτο φιλικό έχει προγραμματιστεί για τις 19:00 της ίδιας μέρας κεκλεισμένων των θυρών. Το δεύτερο φιλικό θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 του Σαββάτου στο Αλιβέρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x