Euroleague

Έβγαλε... σκούπα η ΤΣΣΚΑ και υπερασπίζεται το στέμμα της!

Στο Final 4 της Euroleague για 6η σερί σεζόν θα είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας που επικράτησε της Μπασκόνια και εκτός έδρας (88-90), κάνοντας το 3-0 και πάει Κωνσταντινούπολη για να υπερασπιστεί τον τίτλο της.

Συνεπής σε ακόμα ένα ραντεβού με τα Final Four παρουσιάστηκε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, καθώς έστω και πολύ δύσκολα και δείχνοντας τάσεις αυτοκτονίας στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης, κατάφερε να πάρει και το τρίτο ροζ φύλλο αγώνα κόντρα στην Μπασκόνια, επικρατώντας 90-88.

Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έκανε το 3-0 στη σειρά και εξασφάλισε εισιτήριο για την Κωνσταντινούπολη για να υπερασπιστεί τον τίτλο της και παράλληλα να διεκδικήσει το 8ο τρόπαιό της.

Όλα τα λεφτά για τους Ρώσους δεν ήταν ούτε ο Ντε Κολό (που είχε πάντως καλή παρουσία), ούτε ο Τεόντοσιτς (που αγωνίστηκε πολύ λίγο λόγω προβλήματος τραυματισμού), αλλά ο Χίγκινς που κατέγραψε 21 πόντους και κράτησε ουσιαστικά μόνος του τους Ρώσους μέχρι το γ' δεκάλεπτο, μέχρι να μπουν στην εξίσωση οι δύο σούπερ-σταρ της ΤΣΣΚΑ.

Από την άλλη πλευρά, Σενγκέλια και Μπάντινγκερ ήταν οι κορυφαίοι για τους Βάσκους, με τον Λάρκιν να «ξυπνά» στο τελευταίο τρίλεπτο, ωστόσο αστόχησε στο τελευταίο τρίποντο της αναμέτρησης (σε μια φάση που μπορούσε να σφυριχτεί και φάουλ), χάνοντας την ευκαιρία να κρατήσει ζωντανή την ομάδα του.

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x