Euroleague

«Εφές και Μακάμπι θέλουν να συνεχιστεί η Ευρωλίγκα, όχι οι ΤΣΣΚΑ και Χίμκι»

Αντίθετες με τη συνέχεια της φετινής Ευρωλίγκας είναι ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Χίμκι, σε αντίθεση με τις Αναντολού Εφές και Μακάμπι Τελ Αβίβ που θέλουν να παίξουν.

Τη Δευτέρα (25/5) είναι προγραμματισμένη η κρίσιμη τηλεδιάσκεψη στην Ευρωλίγκα και από ‘κει οι έντεκα ομάδες που έχουν το εγγυημένο συμβόλαιο θα αποφασίσουν για τη συνέχεια ή όχι της φετινής σεζόν.

Σύμφωνα με τον Emiliano Carchia, δεν υπάρχει ομοφωνία ανάμεσα στις ομάδες, με τις Αναντολού Εφές και Μακάμπι Τελ Αβίβ να είναι από εκείνες που επιθυμούν να παίξουν τον Ιούλιο. Ωστόσο, υπάρχει και ο αντίλογος, ο οποίος έρχεται από τη Ρωσία, με τις ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Χίμκι να είναι από τις ομάδες που δεν θέλουν να συνεχιστεί η φετινή σεζόν.

Βέβαια, λόγο πάνω σε αυτό έχει μόνο η «ομάδα του στρατού», καθώς έχει εγγυημένο συμβόλαιο με τη διοργάνωση και θα λάβει μέρος στην τηλεδιάσκεψη, όχι όμως η συμπολίτισσα Χίμκι.

Στο μεταξύ, οι αντίθετοι με την ολοκλήρωση της Ευρωλίγκας ενδεχομένως να είναι περισσότεροι, αφού αρνητικοί φέρονται να είναι ακόμη οι δύο «αιώνιοι» Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, καθώς επίσης και οι Φενέρμπαχτσε και Αρμάνι Μιλάνο.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x