Euroleague

Έφτασε Βιτόρια ο Ολυμπιακός (pics)

Στην Βιτόρια ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με τη Μπασκόνια για την 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, βρίσκεται από τις 19:30 το απόγευμα η αποστολή του Ολυμπιακού.

Επί ισπανικού εδάφους βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Ολυμπιακός, που αύριο αντιμετωπίζει στην Βιτόρια τη Μπασκόνια για την 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Αποστολή στην Βιτόρια, Νίκος Ζέρβας

Οι «ερυθρόλευκοι», έπειτα από ταξίδι διάρκειας λίγο παραπάνω από τρεις ώρες με πτήση τσάρτερ και λίγες αισθητές κατά διαστήματα αναταράξεις, πάτησαν στην πόλη της Βασκονίας και αφού παρέλαβαν τις αποσκευές τους, κατευθύνθηκαν στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και δείπνο, καθώς έκαναν την τελευταία τους κανονική πριν τον αγώνα προπόνηση το μεσημέρι στο ΣΕΦ.

Αύριο στις 11:30 (ώρα Ελλάδας) θα κάνουν το καθιερωμένο χαλάρωμα με σουτ για περίπου μία ώρα στη «Φερνάντο Μπουέσα Αρένα», όπου στις 21:45 (Σπορ Fm 94,6 και sportfm.gr) θα κοντραριστούν με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνεθ. Στην αποστολή, βρίσκονται 13 παίκτες και την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί ποιος θα μείνει εκτός. Ο Βασίλης Σπανούλης, μετά τις ανάσες που πήρε στο ματς με την Κύμη, θα επιστρέψει στην δωδεκάδα, ενώ ο Ντέιβιντ Μπλατ, δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα, πλην του μακροχρόνια τραυματία Αγραβάνη.

Με την αποστολή, πέταξαν και περίπου 70 οπαδοί της ομάδας που εκμεταλλεύτηκαν την σχετική προσφορά της ΚΑΕ για να ταξιδέψουν στην Ισπανία και να δουν το ματς.

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x