Ελλάδα

Έφτασε και… σκόρπισε χαρά ο Παναθηναϊκός (pics)

Στο Macau βρίσκεται από την Τρίτη (29/9) ο Παναθηναϊκός, όπου την Τετάρτη (30/9) θα δώσει το τελευταίο του φιλικό επί κινεζικού εδάφους. Σε εκδήλωση της Ευρωλίγκας πήγαν τέσσερις «πράσινοι».

Στον τελευταίο της κινεζικό σταθμό, που είναι το Macau, έφτασε το μεσημέρι της Τρίτης (29/9) η αποστολή του Παναθηναϊκού. Μία μέρα μετά, οι «πράσινοι» θα δώσουν το δεύτερό τους φιλικό στην ασιατική χώρα κόντρα στους Guangdong Tigers (30/9, 15.00).

Μάλιστα, λίγη ώρα μετά την άφιξή τους οι Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Νικ Καλάθης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Γιώργος Παπαγιάννης συμμετείχαν σε εκδήλωση του προγράμματος της Ευρωλίγκας «ONE TEAM», όπου σε κλειστό γήπεδο της περιοχής σκόρπισαν χαμόγελα σε μαθητές σχολείου.

Τα… φώτα έπεσαν στον ομογενή γκαρντ, ο οποίος ευστόχησε σε τρίποντο από το κέντρο, ενώ στη συνέχεια τόσο εκείνος, όσο και οι υπόλοιποι τρεις συμπαίκτες του, φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά και φυσικά υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα.

Από ‘κει και πέρα, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς –παρά την κούραση του ταξιδιού- δεν τη… χάρισε στους παίκτες του, καθώς πραγματοποιήθηκε κανονικά προπόνηση, ενώ το «τριφύλλι» θα κάνει άλλη μία το πρωί της Τετάρτης (30/9), λίγες ώρες πριν το τζάμπολ με τους Guangdong Tigers.

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x