Ελλάδα

Έφυγε για Μέτσοβο ο Ολυμπιακός (pics)

Αναχώρησε για Μέτσοβο, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, ο Ολυμπιακός. Εκτός Παπανικολάου και Ποκουσέφσκι.

Το πρωί της Δευτέρας ο Ολυμπιακός αναχώρησε για Μέτσοβο, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας του ενόψει της νέας σεζόν.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα παραμείνει στην κωμόπολη των Ιωαννίνων έως τις 2 Σεπτεμβρίου και θα δώσει δύο φιλικά με τον Προμηθέα Πάτρας (31/08 και 02/09).

Στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα βρίσκονται 15 παίκτες. Πρόκειται για τους: Αλέξανδρο Νικολαϊδη, Άαρον Χάρισον, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Αντώνη Κόνιαρη, Βασίλη Σπανούλη, Κώστα Σλούκα, Χασάν Μάρτιν, Σάσα Βεζένκοφ, Γιώργο Πρίντεζη, Λιβιό Ζαν Σαρλ, Τσαρλς Τζένκινς, Οκτάβιους Έλις, Βασίλη Χρηστίδη, Σακίλ ΜακΚίσικ.

Εκτός είναι ο Κώστας Παπανικολάου και ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι. Ο διεθνής φόργουορντ έχει ξεπεράσει τον κορωνοϊό, αλλά ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων και θα υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, από τα αποτελέσματα των οποίων θα καθοριστεί το πότε θα ενταχθεί στο πρόγραμμα της προετοιμασίας. Ο νεαρός άσος δεν ταξίδεψε στο Μέτσοβο, καθώς έλαβε ειδική άδεια για να μεταβεί στο τέλος του μήνα στις ΗΠΑ, προκειμένου να προπονηθεί εκεί πριν το ντραφτ.

(Πηγή φωτογραφιών: KAE Ολυμπιακός)







Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x