Ευρώπη

Έγινε Σλοβένος ο Ράντολφ και παίζει στο Ευρωμπάσκετ!

Κάτοχος διαβατηρίου Σλοβενίας είναι πλέον ο Άντονι Ράντολφ και έτσι ο φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να αγωνιστεί στο Ευρωμπάσκετ και κόντρα στην Εθνική μας!

Πολύ σημαντική ενίσχυση για τη Σλοβενία!

Ο Άντονι Ράντολφ απέκτησε το διαβατήριο της χώρας και έτσι κλήθηκε κανονικά στην προεπιλογή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, που είναι και αντίπαλος της Εθνικής μας ομάδας στο προσεχές Ευρωμπάσκετ.

«Είμαι χαρούμενος που θα παίξω για τη Σλοβενία, που αποτελεί μία νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Θα προσπαθήσω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξε τόσο η ομοσπονδία μπάσκετ της Σλοβενίας, όσο και ο κόουτς Ιγκόρ Κοκόσκοφ», ήταν τα λόγια του φόργουορντ της Ρεάλ στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας μπάσκετ της χώρας.

Από ‘κει και πέρα στην προεπιλογή της Σλοβενίας κλήθηκε το μεγάλο αστέρι της χώρας και παίκτης των Χιτ, Γκόραν Ντράγκιτς, όχι όμως ο αδερφός του Ζόραν, καθώς βρίσκεται ακόμη στα… πιτς λόγω του σοβαρού τραυματισμού του τον περασμένο Φεβρουάριο με την Αρμάνι Μιλάνο. Σ’ αυτή, βρίσκεται επίσης και ο Λούκα Ντόντσιτς της Ρεάλ Μαδρίτης, με τους υπόλοιπους να είναι οι: Μπάρμπαριτς, Μπέγκιτς, Μπλάζιτς, Μπόλτσινα, Τσάντσαρ, Τσέμπασεκ, Ντίμετς, Φερμέ, Χροβάτ, Κλόμπουτσαρ, Κόσι, Κράμπελι, Λ. Λάπορνικ, Μ. Λάπορνικ, Μπάχκοβιτς, Μούριτς, Α. Νίκολιτς, Μ. Νίκολιτς, Όμιτς, Πρέπελιτς, Ρέμπετς, Ρούπνικ, Σίσκο, Βάσι, Βίντμαρ και Ζάγκορατς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x