Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

«Είμαστε έτοιμοι να νικήσουμε το Ηράκλειο» (video)

Σάββας Συμεωνίδης και Δημήτρης Κομποδιέτας έδωσαν το σύνθημα της νίκης ενάντια στο Ηράκλειο, το οποίο αντιμετωπίζουν αύριο (22/10, 17:00) στην έδρα του.

Με το «2 στα 2» σαν παρακαταθήκη, ο Δούκας πάει στο Ηράκλειο, με το οποίο θα αναμετρηθεί αύριο (22/10, 17:00), με στόχο τη νίκη.

Ο Σάββας Συμεωνίδης και ο Δημήτρης Κομποδιέτας μίλησαν στο κανάλι της ομάδας του Αμαρουσίου και υποστήριξαν πως η κρητική ομάδα μπορεί να είναι σκληρή και ανταγωνιστική στην έδρα της, ωστόσο όλοι είναι πανέτοιμοι για να διεκδικήσουν τη νίκη.

Συμεωνίδης: «Όλες οι επαρχιακές ομάδες έχουν την ιδιαιτερότητα να είναι ανταγωνιστικές στο γήπεδό τους, με όλες τις ομάδες. Για εμάς δεν αλλάζει κάτι. Ευτυχώς, αυτή ήταν η πρώτη εβδομάδα της χρονιάς που είμαστε όλοι μαζί, έχουν γυρίσει όλοι οι τραυματίες. Θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι όπως κάναμε και στα προηγούμενα δύο. Το Ηράκλειο είναι μια καλή ομάδα. Τους έχουμε δει. Θα προσπαθήσουμε για τη νίκη, όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια».

Κομποδιέτας: «Το Ηράκλειο είναι μια σκληρή ομάδα. Στην έδρα του, όπως όλες οι ομάδες εκτός Αθήνας, θα παρουσιαστεί πιο δυνατό και στην άμυνα. Εμείς προετοιμαζόμαστε για να πάμε να κερδίσουμε. Στόχος μας είναι παιχνίδι το παιχνίδι να νικάμε. Είμαστε όλοι οι παίκτες έτοιμοι να δώσουμε το 100% για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x