NBA

Έκλεισε εστιατόριο στην Οκλαχόμα με το όνομα του Ντουράντ

Οι αντιδράσεις για την μετακίνηση του Κέβιν Ντουράντ από τους Θάντερ στους Γουόριορς συνεχίζονται. Σήμερα, εστιατόριο στην Οκλαχόμα που είχε το όνομα του Αμερικανού φόργουορντ έβαλε… λουκέτο!

Η μετακίνηση του Κέβιν Ντουράντ από τους Θάντερ στους Γουόριορς έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στον κόσμο της ομάδας. Αρχικά, έκαιγαν φανέλες με το όνομά του, τις πέταγαν στα σκουπίδια και στις τουαλέτες, δείχνοντας με τους παραπάνω τρόπους την αντίθεσή τους στην απόφαση του μπασκετμπολίστα.

Ωστόσο, σήμερα, εστιατόριο στην Οκλαχόμα που διατηρεί η αλυσίδα «Hal Smith» και συνεργαζόταν με τον Αμερικανό φόργουορντ και είχε πάρει το όνομά του, αποφάσισε να βάλει… λουκέτο!

«Ήταν τιμή μας και είχε πλάκα να συνεργαστούμε με τον Κέβιν Ντουράντ αυτά τα χρόνια. Του ευχόμαστε τα καλύτερα στη νέα επιλογή στην καριέρα του», ανέφερε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας.

Ο Κέβιν Ντουράντ διατηρούσε από το 2012 ένα ποσοστό κοντά στο 25% στα καταστήματα της αλυσίδας «Hal Smith», ωστόσο δεν είναι καθόλου βέβαιο εάν θα το διατηρήσει στην κατοχή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x