Ευρώπη

Έξαλλος με Μακάμπι ο Κέιν: «Εάν δεν εκτιμούν αυτά που έκανα, θα πάω αλλού»

Την αποχώρησή του από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και μάλιστα με… βολές κατά της διοίκησης της «ομάδας του λαού», προανήγγειλε ο ΝτεΆντρε Κέιν.

«Πυρ και μανία» είναι ο ΝτεΆντρε Κέιν με τη διοίκηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ!

Ο Αμερικανός γκαρντ προανήγγειλε την αποχώρησή του ύστερα από δύο χρόνια στον σύλλογο και έκανε λόγο για έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό του από τους ανθρώπους της «ομάδας του λαού».

«Η Μακάμπι δεν μου έχει προσφέρει τίποτα μέχρι στιγμής, αλλά δεν νομίζω ότι θέλουν να συνεχίσω στην ομάδα», δήλωσε αρχικά ο ΝτεΆντρε Κέιν στο «sport5.co.il» και πρόσθεσε:

«Δεν χρειάζεται να παλέψει για την παραμονή μου ο κόουτς. Εάν η ομάδα δεν με θέλει, ύστερα από τα δύο χρόνια που δούλεψα σκληρά και όλα αυτά που έκανα για εκείνη, τότε θα πάω κάπου αλλού. Θα βρω ένα άλλο μέρος που θα με εκτιμούν. Δεν έχω κάποια πρόταση από ομάδα της Ευρωλίγκας και μάλλον δεν είμαι τόσο καλός για την Ευρωλίγκα. Θα ήθελα η Μακάμπι να πράξει με γνώμονα το σωστό και όχι υπό πίεση ή γιατί με αγαπούν οι φίλαθλοι. Πάντως, ό,τι και να αποφασίσουν, πιστεύω ότι θα έχουν μία καλή σεζόν».

Φέτος, ο 30χρονος γκαρντ είχε κατά μέσο όρο 6,7 πόντους, 3,1 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ στο πρωτάθλημα του Ισραήλ, ενώ στην Ευρωλίγκα είχε αντίστοιχα 8 πόντους, 3,8 ριμπάουντ και 2,6 ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x