Ευρώπη

Εξετάσεις κόντρα στους ουραγούς για Δικεφάλους

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν ματς με... παγίδες πριν το μεταξύ τους ντέρμπι.

Δύο ματς που μόνο στα χαρτιά είναι εύκολα έχουν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ απόψε για τη 12η αγωνιστική του Basketball Champions League, τρεις μέρες πριν συναντηθούν στο Παλατάκι για το πρωτάθλημα.

Οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται (19:30, Novasports 2) την ουραγό του δευτέρου ομίλου Όπαβα με στόχο την έβδομη νίκη, που θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά στην πρόκριση. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου πέραν των Μορέιρα και Αθηναίου που έχουν αποχωρήσει από την ομάδα, δεν θα έχει στη διάθεσή του και τον Βαγγέλη Μαργαρίτη, ο οποίος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα. Αντίθετα, διαθέσιμος για πρώτη φορά θα είναι ο νεοαποκτηθείς σέντερ Τζοντρέ Τζέφερσον. Η ομάδα της Τσεχίας, που αποτελείται αποκλειστικά από γηγενείς παίκτες, μετρά μόλις μία νίκη.

Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στο ομώνυμο προάστιο της Μαδρίτης από τη Φουενλαμπράδα (21:30, ΕΡΤ2 και Novasports 1) με στόχο τη νίκη που θα την ξαναφέρει στην κορυφή, μετά τη χθεσινή άνετη νίκη της Χάποελ Ιερουσαλήμ επί της Νίμπουρκ. Ο Λούκα Μπάνκι δεν έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Βασίλη Καββαδά και τον Δημήτρη Μωραΐτη που προσβλήθηκε προ ημερών από πνευμονία. Η ισπανική ομάδα μπορεί να έχει ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης, ωστόσο είναι αρκετά ενισχυμένη μετά τις προσθήκες των Κραβτσόβ, Κεμπ και Ακονιόν που έκανε στα τέλη Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x