Ευρώπη

Εξετάζει Λοτζέσκι η Ούνικς Καζάν

Το ενδεχόμενο να εντάξει στο ρόστερ της τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Ματ Λοτζέσκι εξετάζει σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr η Ούνικς Καζάν.

Υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Πρίφτη στην Ούνικς Καζάν είναι πιθανό να αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Ματ Λοτζέσκι.

Ο 34χρονος Αμερικανός με βελγικό διαβατήριο φόργουορντ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ έπειτα από μία διετία παρουσίας του στους «πράσινους», εξετάζεται σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sportfm.gr από την ρωσική ομάδα, καθώς ο έλληνας τεχνικός, τον θεωρεί ιδανική λύση για την θέση «3».

Η Ούνικς, είναι σε διαδικασία ανανέωσης του ρόστερ της μετά την αποτυχία της να πάρει wild card στην Ευρωλίγκα και θέλει μέσω του Eurocup να καταφέρει τη σεζόν 2020/21 να επιστρέψει στην κορυφαία διοργάνωση. Ο Λοτζέσκι, με το αξιόπιστό του σουτ και την εμπειρία του μπορεί να προσφέρει λύσεις και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες οι δύο πλευρές να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, αφού έχει ήδη γίνει μια διερευνητική επαφή.

Ο «λότζο» αγωνίστηκε φέτος σε 25 παιχνίδια Ευρωλίγκας με τον Παναθηναϊκό, έχοντας μέσο όρο 6,2 πόντους, 2,2 ριμπάουντ και 0,9 ασίστ, παίζοντας περίπου 15 λεπτά ανά αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x