Ελλάδα

Εξετάζει Σαρικόπουλο ο Ολυμπιακός

Πέραν των ξένων παικτών για τους οποίους κινείται ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση της φροντ λάιν του, έχει σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr στην λίστα και έναν έλληνα, τον Ζήση Σαρικόπουλο.

Μετά την απόκτηση του Μπράντον Πολ, ο Ολυμπιακός έχει αφήσει ανοικτή μία θέση στην περιφέρειά του με τον βασικό γκαρντ που θέλει να αποκτήσει, περιμένοντας την αγορά και έχει στραφεί στην πλαισίωση των Νίκολα Μιλουτίνοφ και Γιώργου Πρίντεζη με έναν πάουερ φόργουορντ και έναν σέντερ.

Το πρωί της Κυριακής, ο Σπορ Fm 94,6 ανέλυσε τα δεδομένα για τις τρεις-τέσσερις περιπτώσεις ξένων παικτών που έχει προκρίνει ο Ντέβιντ Μπλατ (Ογκουστιν Ρούμπιτ, Ντέβιν Μπούκερ, Ρασόν Τόμας και Ματίας Λεσόρ), όμως οι πληροφορίες μας, αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» εκτός από τις διαπραγματεύσεις με τους συγκεκριμένους αθλητές, στοχεύει και σε έναν έλληνα ψηλό, ώστε να έχει μία τρίτη λύση στη θέση «5» και να κλείσει την φροντ λάιν του.

Ο παίκτης που ενδιαφέρει και ήδη έχει γίνει μία πρώτη επαφή, είναι ο Ζήσης Σαρικόπουλος, ο οποίος αγωνίστηκε την σεζόν που ολοκληρώθηκε με επιτυχία στην Τσμόκι Μινσκ. Ο ύψους 2.13μ. 29χρονος σέντερ, είχε σε 26 αγώνες στην VTB League, 10,5 πόντους, 6,7 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ ανά παιχνίδι με συμμετοχή κάτι λιγότερο από 25 λεπτά. Ο παίκτης, μεγάλωσε στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού από 7 χρονών και δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο επαναπατρισμού, αν και πρόσφατα είχε δηλώσει πως θα τον ενδιέφερε να συνεχίσει στο εξωτερικό.

Ο Ολυμπιακός δεν αποκλείεται παράλληλα με τις κινήσεις που κάνει για τους ξένους ψηλούς που θα αποκτήσει, να προχωρήσει και για τον Σαρικόπουλο, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα σε Μαρούσι, Πανιώνιο, Άρη, ΑΕΚ και Προμηθέα Πάτρας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x