NBA

Εκτός δράσης ο Ρόμπερσον για ακόμη δύο μήνες

Η επιστροφή του Αντρέ Ρόμπερσον σε αγωνιστικούς ρυθμούς θα καθυστερήσει ακόμη δύο μήνες, καθώς ο τραυματισμός του αποδείχθηκε πιο σοβαρός απ’ ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί.

Οι φίλοι των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ φαίνεται ότι θα αργήσουν να δουν ξανά στα παρκέ τον Αντρέ Ρόμπερσον, του οποίου η επιστροφή σε αγωνιστικούς ρυθμούς θα καθυστερήσει σημαντικά καθώς θα μείνει εκτός δράσης για άλλους δύο μήνες.

Ο 26χρονος φόργουορντ των Θάντερ είχε τραυματιστεί σοβαρά τον περασμένο Ιανουάριο, έχοντας υποστεί ρήξη επιγονατιδικού τένοντα με αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Η εγχείριση που υποβλήθηκε αποκατέστησε την ζημιά, με τους γιατρούς να εκτιμούν ότι ο Ρόμπερσον θα επανέλθει σε αγωνιστικούς ρυθμούς τον Νοέμβριο. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το καλοκαίρι είχε υποβληθεί και σε αρθροσκόπηση, έπειτα από πρόβλημα φλεγμονής.

Ωστόσο, η επάνοδός του θα καθυστερήσει κατά δύο μήνες σε σχέση με την αρχική πρόβλεψη, αφού ένας ερεθισμός στα ράμματα απαγορεύει στον αθλητή να συμπεριληφθεί στις ενεργές επιλογές του οργανισμού.

Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σε δύο μήνες, δίχως να αποκλείεται το ενδεχόμενο για επιπλέον παράταση της απουσίας του.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x