Ελλάδα

Εκτός ο Σπανούλης, τέσσερις αμφίβολοι

Χωρίς τον Σπανούλη ο οποίος θα υποβληθεί εντός της ημέρας σε μαγνητική τομογραφία και με τους Παπαπέτρου, Χάντερ, Λοτζέσκι και Μιλουτίνοφ να είναι αμφίβολοι θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στην Καβάλα.

Άλλη μία πύρρειο νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός στην Ευρωλίγκα, καθώς τα προβλήματα που προέκυψαν στον νικηφόρο αγώνα με την Λαμποράλ Κούτσα είναι και πάλι πολλά. Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» θα ταξιδέψουν αύριο για την Καβάλα ενόψει της αναμέτρησης της 8ης αγωνιστικής της Basket League με την τοπική ομάδα χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη ο οποίος έχει υποστεί διάστρεμμα και το απόγευμα της Παρασκευής (27/11) θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος της σοβαρότητας.

Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό νέο πρόβλημα που προέκυψε, καθώς τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο έχει υποστεί ο Οθέλο Χάντερ, ο οποίος όμως θα ταξιδέψει κανονικά και η χρονική διάρκεια της συμμετοχής του θα κριθεί ανάλογα με τις ανάγκες του αγώνα. Διάστρεμμα έχει και ο Παπαπέτρου, αλλά θα είναι στην αποστολή, όπως και οι Μιλουτίνοφ και Λοτζέσκι, οι οποίοι επιστρέψουν. Αμφότεροι έκαναν ατομικό σήμερα μετά τα προβλήματα τους με τον πυρετό και την τενοντίτιδα στον αχίλλειο αντίστοιχα, αλλά λογικά θα βοηθήσουν για λίγα λεπτά.

Σε ότι αφορά τον έτερο τραυματία, Γιώργο Πρίντεζη, έχει αναρρώσει πλήρως και βάσει προγραμματισμού θα αρχίσει φουλ προπόνηση την προσεχή Δευτέρα, με στόχο να είναι διαθέσιμος στο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας με την Αρμανι Μιλάνο στο ΣΕΦ.

Νίκος Ζέρβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x