Euroleague

Έλις: «Μου έχουν πει ότι θα είναι τρελό το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό»

Την ατμόσφαιρα που περιμένει να δει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ-όπως του την έχουν περιγράψει οι παλιότεορι- τόνισε ο Οκτάβιους Έλις.

Την ανυπομονησία του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό εκδήλωσε ο Οκτάβιους Έλις, ο οποίος τόνισε την πίστη που υπάρχει στον Ολυμπιακό για την πρόκριση στα play off της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά, όσα είπε στο Novasports:
Για το τι περιμένει από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Μου έχουν πει ότι θα είναι τρελό παιχνίδι και η ατμόσφαιρα γενικότερα. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι το πρώτο μου ντέρμπι θα είναι εντός έδρας».

Για το πού θα κριθεί το παιχνίδι: «Το κλειδί είναι να είμαστε ενωμένοι σαν ομάδα, να ακούμε τους προπονητές και τους αρχηγούς και όλα θα πάνε καλά».

Για τις μονομαχίες που θα έχει με τον Παπαγιάννη κάτω από το καλάθι: «Εγώ απλά θα μπω στο γήπεδο για να κάνω το παιχνίδι μου. Δεν ανησυχώ για το όνομα που θα έχω απέναντί μου. Θα αφήσω το παιχνίδι να μιλήσει, θα παίξω για την ομάδα και τους οπαδούς».

Για την αμυντική δυναμική του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια: «Δεν ήμουν εδώ από την αρχή της σεζόν και δεν ξέρω τι έλεγαν οι άλλοι προπονητές στην ομάδα. Μπορώ να μιλήσω μόνο για αυτό το διάστημα με τον κόουτς Μπαρτζώκα. Ο κύριος στόχος είναι η άμυνα και για να παίξεις καλή άμυνα πρέπει να έχεις πέντε παίκτες που να παίζουν το ίδιο. Αυτό μας δίδαξε».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο: «Θα είναι ένα καλό παιχνίδι. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους οπαδούς, στο πρώτο μου ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό. Θα κάνω τα πάντα για να κερδίσουμε».

Για το αν πιστεύει ότι μπορεί να προκριθεί η ομάδα στα play off: «Όλη η ομάδα πιστεύει στην πρόκριση, από την πρώτη μέρα που ήρθα, ο προπονητής λέει πως πρέπει να βλέπουμε χωριστά κάθε παιχνίδι και αυτό κάνουμε. Πολλά περισσότερα θα φανούν μετά το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x