Ως ευκαιρία για νεότερους παίκτες ή κάποιους που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ να δείξουν την αξία τους θα πρέπει να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τις σημαντικές απουσίες που έχει με τραυματισμούς και ιώσεις, όπως δήλωσε ο Οκτάβιους Έλις.

Ο Αμερικανός σέντερ δήλωσε αρχικά για το αυριανό παιχνίδι τα εξής: «Η Βιλερμπάν είναι μια πολύ δυνατή και αθλητική ομάδα που σε πιέζει να κάνεις λάθος. Εμείς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις πάσες μας, να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Μιλώντας για το κατά πόσο δυσκολεύουν την ομάδα τα προβλήματα, επεσήμανε: «Δυστυχώς έχουμε τραυματίες και άρρωστους στην ομάδα, κάτι που δεν το θέλουμε. Όμως στο τέλος αυτό αποτελεί και μια ευκαιρία στους νεαρότερους παίκτες να βγουν μπροστά, να τα δώσουν όλα και να πάρουν ακόμα περισσότερη εμπιστοσύνη από τον προπονητή».

Τέλος, για τις μάχες του με τον σέντερ της Βιλερμπάν, Τόνι Τζεκίρι, τόνισε: «Τον έχω αντιμετωπίσει σε κάποια Mini camp και στο κολέγιο σε τρεις αγώνες, οπότε γνωρίζω πως παίζει. Θα είναι διασκεδαστικό να τον αντιμετωπίσω».